LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και… προσγειωμένοι

Χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και… προσγειωμένοι

Αν η αρχή λένε είναι το ήμισυ του παντός και ο Ολυμπιακός φρόντισε να ξεκινήσει το 2015 με τίτλο και να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στην τροπαιοθήκη του και να δηλώνει αποφασισμένος για τους επόμενους δύο…  Χριστοφιδέλης, Τακουρίδης και Κοκκινάκης πανηγύρισαν τον τίτλο και ετοιμάζονται για τα καλύτερα…

Από τα…. «ορεινά» της Γλυφάδας ο Κώστας Χριστοφιδέλης σήκωσε την κούπα για τον Ολυμπιακό και ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων.

Ο γύρος του θριάμβου μικρός και στο μισό γήπεδο με τους παίκτες του Ολυμπιακού να γνωρίζουν την αποθέωση.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών αφήνει το τρόπαιο και μιλώντας στο Volleyplanet υπογράμμισε «Είμαι χαρούμενος που μπήκαμε με το δεξί στην διαδικασία των τροπαίων. Αγωνιστικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Σε έναν τελικό αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Παίχθηκε καλό βόλεϊ κατά διαστήματα. Είμαστε χαρούμενοι, το χαιρόμαστε, το διασκεδάζουμε, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να το χαρούμε περισσότερο. Από Δευτέρα τα κεφάλια κάτω γιατί αρχής γενομένης από Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι νοκ άουτ για τον θεσμό του Κυπέλλου».

Όσο για την προσωπική του τροπαιοθήκη ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού τόνισε «Έχω ακόμη αρκετά ράφια κενά στο σπίτι του, οπότε θέλω ακόμη δουλίτσα»

Από την πλευρά του ο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε «Σίγουρα είναι ένας ακόμη προσωπικός τίτλος για εμένα και τον αφιερώνουμε στον κόσμο που μας βοήθησε και έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο αυτό. Καταφέραμε να κορδώσουμε το πρώτο τρόπαιο της χρονιά και ήμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για αυτό. Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπροστά ακόμη ένας τίτλος στο λιμάνι και συνεχίζουμε».

Τέλος ο Γιάννης Τακουρίδης με το μετάλλιο στο στήθος υπογράμμισε «Ίσως είναι ένα τεστ για τα επόμενα τρόπαια που είναι ακόμη πιο σημαντικά. Όπου βασικός στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο και από εδώ και πέρα μπαίνουμε σε φουλ ρυθμό. Πρέπει να ανεβάσουμε πολύ την απόδοσή μας να συνεχίσουμε να ήμαστε πρώτοι όπως ήμαστε τώρα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και να πάμε στα πλεϊ- οφ και να προκριθούμε και στο κύπελλο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από την πλευρά των ηττημένων ο Σταύρος Κασαμπαλής τόνισε «Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που φάνηκε από το πρώτο σετ πως ήμαστε σε καλή μέρα, ωστόσο στη συνέχεια αυτό αντιστράφηκε. Ο Ολυμπιακός ήταν προετοιμασμένος να μας αντιμετωπίσει . Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και σε εμάς που τα πηγαίνουμε καλύτερα από πέρσι. Συνεχίζουμε με ψυχολογία και διάθεση».

Όσο για τον τίτλο του καλύτερου πασαδόρου του Final 4 ο νεαρός πασαδόρος του Εθνικού δήλωσε «Είναι ένα βραβείο που προσπαθούν να μου δώσουν ένα κίνητρο να γίνω καλύτερος στο μέλλον. Ευχαριστώ για την ψήφο τους όλους τους προπονητές και θα προσπαθήσω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».