Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χατζηευστρατιάδου : «Ο κόουτς Γκάιτς ήταν ο κύριος λόγος που πήγα στον ΑΟ Θήρας»

Χατζηευστρατιάδου : «Ο κόουτς Γκάιτς ήταν ο κύριος λόγος που πήγα στον ΑΟ Θήρας»

Aφιερωμένος στην ομάδα και τον Γκαϊτς o τίτλος της MVP, με την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου να μιλά για το… “σοκ” που ένιωσε όταν την ενημέρωσαν ότι ήταν η κορυφαία της 4ης αγωνιστικής, αλλά και να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο τεχνικό της ομάδας της. 

«Σοκ. Δεν το περίμενα για κανένα λόγο» εξομολογείται στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και συνεχίζει: «Το βραβείο της MVP δεν είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι. Αυτό που θέλω είναι να μπαίνω σε κάθε παιχνίδι και να δίνω το 100% και να είμαι συγκεντρωμένη για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει αγώνες» τόνισε και αφιέρωσε το βραβείο στην ομάδα και στην οικογένειά της. «Το βραβείο το αφιερώνω στην ομάδα μου και στις συμπαίκτριές μου που με βοήθησαν να το κατακτήσω και φυσικά στην οικογένειά μου που με στηρίζει από την πρώτη στιγμή».

Μετά από μία πετυχημένη σεζόν στον Πανναξιακό, η Χατζηευστρατιάδου παρέμεινε στις Κυκλάδες αλλά μετακόμισε στη Σαντορίνη για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας, με την παρουσία του Σέρβου τεχνικού Μπράνκο Γκάιτς να είναι ο κύριος λόγος που πήρε αυτή την απόφαση.

«Ο ΑΟ Θήρας τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και βρίσκεται στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι ένας υγιής σύλλογος, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από πολλούς ανθρώπους για την ομάδα και οι άνθρωποι που με προσέγγισαν ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Ένας από τους κύριους λόγους που υπέγραψα με τον ΑΟ Θήρας ήταν ο κόουτς Γκάιτς. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον ίδιο και το προπονητικό επιτελείο μαζί μας. Είμαι ικανοποιημένη από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και θεωρώ πως μπορεί να με ανεβάσει επίπεδο. Με τα κορίτσια δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω αυτό να φανεί σε όλους τους αγώνες. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου. Ελπίζω ως ομάδα να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Κλείνοντας, η Χατζηευστρατιάδου αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα, με την οποία είναι ενεργό μέλος από το καλοκαίρι του 2018. «Το να βλέπει κανείς το όνομά του στις κλήσεις στην Εθνική είναι μεγάλη τιμή, περηφάνια και ανταμοιβή των κόπων σου και εννοείται πως θέλω να βρίσκομαι και εγώ μέλος της».