Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χατζηνίκου: «Μου λείπουν τα χρόνια στον Παναθηναϊκό»

xatzinikou
Η πρώην διεθνής πασαδόρος Ελευθερία Χατζηνίκου -μέλος της μεγάλης ομάδας του Παναθηναϊκού- βρέθηκε το Σάββατο 10/2 στο κλειστό των Μεσογείων και βράβευσε την MVP Ασημίνα Νικολογιάννη.
«Από τότε που σταμάτησα το 2011, δεν έχω πιάσει μπάλα ξανά. Δυστυχώς δεν παρακολουθώ όσο θα ήθελα βόλεϊ και είναι λυπηρό που το λέω, αλλά δεν έχω χρόνο. Έχω δύο μικρά παιδιά, ταυτόχρονα εργάζομαι και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Παρακολουθώ από την τηλεόραση αγώνες όσο προλαβαίνω» ήταν το πρώτο σχόλιο της Ελευθερίας Χατζηνίκου στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας.
Αναφερόμενη στο βραβείο που κλήθηκε ναδώσει, σχολίασε: «Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα και χαίρομαι που ήρθα σε ένα γήπεδο που αγωνίστηκα για δύο χρόνια και βράβευσα  αθλήτρια του Μαρκόπουλου. Ένιωσα λίγο περίεργα η αλήθεια είναι, γιατί είχα συνηθίσει να μας βραβεύουν και όχι το αντίθετο. Βρέθηκα από την άλλη πλευρά για πρώτη φορά και ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα που έζησα και αυτό».
Βασικό μέλος της Εθνικής Γυναικών με παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, η πρώην πασαδόρος, θυμήθηκε στιγμές από το παρελθόν με την φανέλα της “γαλανόλευκης” αλλά και τη μεγάλη πορεία του Παναθηναϊκού.
«Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι η ένταση, η αδρεναλίνη, οι επιτυχίες και οι στιγμές που έζησα συνολικά ως αθλήτρια. Μου λείπουν πολλά από τα χρόνια στην Εθνική, το συναίσθημα να αγωνίζεσαι για την χώρα σου σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα. Φυσικά και τα χρόνια μου με την ομάδα της καρδιάς μου, τον Παναθηναϊκό. Τα πρωταθλήματα που κατακτήσαμε, τις πορείες στην Ευρώπη, όλα» κατέληξε ξεδιπλώνοντας το κουβάρι των αναμνήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ