PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χέρι-χέρι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Χέρι-χέρι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή της Preleague κατα την 16η αγωνιστική καθώς Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν εύκολο έργο απέναντι σε Άρτεμις, Ηρακλή Κηφισιάς και Αιγάλεω αντίστοιχα, την ώρα που ο Πανιώνιος με τη νίκη του επί των Βριλησσίων πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Χωρίς εκπλήξεις κύλισε η 16η ημέρα της Preleague αφού τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους κατακτώντας τις νίκες χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Στην Αθήνα οι «πράσινες» του Κυριάκου Καμπερίδη δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην Άρτεμις Κορυδαλλού και με το 3-0 πανηγύρισε το τρίποντο έχοντας κορυφαίες την Οικονομίδου (15π) και Κοσμά (13π).

Με το ίδιο αποτέλεσμα επικράτησε και ο ΠΑΟΚ του Ηρακλή Κηφισιάς με τις Χαντάβα και Κυριακίδου να είναι πρώτες στο σκοράρισμα και ο Δημήτρης Σολκίδης να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής.

Στο Αιγάλεω και τα Δυτικά προάστια η ΑΕΚ δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει 3-0 της ομώνυμης ομάδας και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Για τις «κιτρινόμαυρες» που είχαν επιθετικό πλουραλισμό η Χρήστου είχε 19 πόντους, ενώ απο πλευράς Αιγάλεω η Μελετιάδη είχε 12.

Κερδισμένοι της αγωνιστικής Πανιώνιος και ΖΑΟΝ που επικράτησαν εκτός έδρας επί Βριλησσίων και Μεσσαρά αντίστοιχα με την ομάδα της Κηφισιάς να περνά μια οδύσσεια μέχρι να φθάσει στην Κρήτη καθώς η κακοκαιρία που πλήττει το νησί τις τελευταίες ημέρες οδήγησε στην καθηστέρημένη άφιξη των “ερυθρολεύκων” στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα η αναμέτρησή που αρχικά ήταν Σάββατο να μετατεθεί για την Κυριακή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18Ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 3-0

ΠΑΟΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ       3-0

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-3

ΛΑΜΙΑ – ΧΑΝΘ 3-0

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΕΚ 0-3

ΜΕΣΣΑΡΑΣ – ΖΑΟΝ 0-3

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...