Α2 ΑΝΔΡΩΝ

«Χέρι-χέρι» συνεχίζουν στον ΟΦΗ Δανδάλης-Ζλατιλίδης

zlatilidis_ofi

Παρά την απουσία του ΟΦΗ από τα μπαράζ της Α2 Ανδρών ο Δημήτρης Ζλατιλίδης θα ανανεώσει για 4η χρονιά τη συνεργασία του με την κρητική ομάδα.

Ο Εβρίτης τεχνικός, που απολαμβάνει πλήρως την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, πως δήλωσε στο Volleyplanet, έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση για την επόμενη χρονιά και απομένουν κάποια τυπικά μέρη για να παραμείνει στο τιμόνι της κρητικής ομάδας.

OFI_Zlatilidis

“Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο για συνέχεια της συνεργασίας, μας, αλλά και για κάποιους αθλητές που θα θελα να παραμείνουν στην ομάδα, βάσει κάποιων πλάνων που υπάρχουν για την επόμενη χρονιά, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει η σεζόν και είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε…” υποστήριξε ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος πέρασε μία πολύ δύσκολη χρονιά στο Ηράκλειο, με πολλές συγκυρίες που δεν επέτρεψαν στον ΟΦΗ να μπει στα μπαράζ.

“Είχαμε πολλές ατυχίες, που δυστυχώς ανέτρεψαν τα αρχικά μας πλάνα και τους στόχους. Μας έτυχαν τραυματισμοί, αποχωρήσεις και άλλα προβλήματα και παρόλα αυτά φτάσαμε πολύ κοντά στην είσοδό μας σταστα μπαράζ. Και αντικειμενικά πάντως ακόμη κι αν περνούσαμε το έργο μας απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως η ΑΕΚ θα ήταν πολύ δύσκολο…” τόνισε στο Volleyplanet παραμονές των μπαράζ της Α2 Ανδρών, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, που είναι βέβαιο ότι με την αγαστή συνεργασία και τη στήριξη του προέδρου και την επόμενη σεζόν θα βάλει ψηλά τον πήχη, όντας ο ΟΦΗ, ο μοναδικός εκπρόσωπος του κρητικού βόλεϊ στην Α2 Ανδρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ