ΔΙΕΘΝΗ

Χίλιοι και… καλοί χωράνε στο σχέδιο ασφαλούς επανεκκίνησης της Μπούστο (fotos)

Χίλιοι και… καλοί χωράνε στο σχέδιο ασφαλούς επανεκκίνησης της Μπούστο (fotos)

Κόντρα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργήσει για τον αθλητισμό οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού, η ιταλική Μπούστο Αρσίτσιο παρουσιάζει το μοντέλο των “1000” οπαδών που, αν δώσει το “πράσινο φως η κυβέρνηση, τη νέα σεζόν θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης στο  “Palayamamay” για την παλιά ομάδα της Ανθής Βασιλαντωνάκη.

Οι “Πεταλούδες” του προέδρου, Τζουζέπε Πιρόλα, θέλουν και τη σεζόν 2020-2021 να συνεχίσουν να παίζουν, να πανηγυρίζουν νίκες και μαζί με τους οπαδούς τους να κυνηγού νέες διακρίσεις. Την τελευταία περίοδο η διοίκηση της “Μπούστο” δεν έχει σταματήσει λεπτό να σκέφτεται πώς θα ξεπεράσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Covid19. Σήμερα με περηφάνια και αισιοδοξία η Unendo Yamamay Busto Arsizio παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας μελέτης, που –για άλλη μα φορά – μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για το βόλεϊ και γενικότερα, τον αθλητισμό.

MILLE_UYBA_TEXT

Εν μέσω κορονοϊού λοιπόν η σεζόν 2020-2021 αρχίζει για την UYBA Volley, από το… 1000, αριθμός των κατόχων διαρκείας, που ορίζει τη νέα χωρητικότητα θεατών του “Palayamamay”. Στο άλλοτε γήπεδο 4.900 θέσεων, οι 1000 θεατές, θα αποτελούν τη μέγιστη δυνατή προς το παρόν εγγύηση, για την τήρηση της απαραίτητης απόστασης τουλάχιστον ενός μέτρου, μεταξύ κάθε θεατή ή οικογένειας, στις διαφορετικές σειρές της κερκίδας.

Καθεμία από τις 1000 θέσεις θα είναι αριθμημένη και θα μπορεί ο καθένας να την κλείσει μέσω της συνδρομής του από τις 5 Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν των “1000”.

MILLE_UYBA_TEXT

Αντί για κλειστές πόρτες, προτείνουμε το μοντέλο 1000 αριθμημένων θέσεων, με συστηματική απολύμανση των χώρων, με έλεγχο θερμοκρασίας σώματος στην είσοδο, προσωπικό που θα ελέγχει τις συγκεντρώσεις στην είσοδο / έξοδο και στα σημεία αναψυχής / μπάνια, με διανομή μάσκας, αυστηρά κατασκευασμένη από τους ανθρώπους της UYBA εξηγεί ο πρόεδρος της Μπούστο Αρσίτσιο, Τζουζέπε Πιρόλα, παρουσιάζοντας το πλάνο της νέας  “σπέσιαλ” σεζόν, μέσω των τρισδιάστατων γραφικών της Swing Communication.

MILLE_UYBA_TEXT

Φυσικά, διευκρινίζω ότι, εάν κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, όπως όλοι ελπίζουμε, η κατάσταση βελτιωθεί και θα είναι δυνατό να αποφευχθούν τα μέτρα αποστάσεως, θα επαναφέρουμε τη χωρητικότητα στις 4.490 και θα πουλήσουμε κανονικά τις θέσεις που δεν καταλαμβάνουν οι συνδρομητές.  

MILLE_UYBA_TEXT

Αν όμως πάλι η Κυβέρνηση αποκλείσει κάτι τέτοιο, θα δεχτούμε να παίξουμε “κεκλεισμένων των θυρών”. Τις επόμενες μέρες, σε κάθε περίπτωση, θα είναι ήδη δυνατή η κράτηση της παρουσίας σας μέσω e-mail, χωρίς κόστος: η ακριβής επιλογή του τόπου θα γίνει αργότερα, όταν οι κυβερνητικές οδηγίες για το θέμα είναι σαφέστερες και πιο οριστικές.

Η UYBA, ωστόσο, θέλει να στείλει  ένα θετικό μήνυμα και είναι έτοιμο: από τις 5 Ιουνίου, θα μπορεί να κρατηθεί μόνο ένα κάθισμα ή  ένα διπλό-τριπλό  για οικογένειες / συγκατοίκους. Θέλουμε να είναι μια συναρπαστική σεζόν, με τους 1000 οπαδούς μας ενωμένους σε αυτήν την εξαιρετική αποστολή… “τόνισε ο κ. Πιρόλα που σύγκρινε τους 1000 φίλους της ομάδας, με τους 1000 ιστορικούς «Ερυθροχίτωνες» εθελοντές, στο πλευρό του εθνικού ήρωα Τζουζέπε Γκαριμπάλντι, που χάρισε στην Ιταλία την ανεξαρτησία της!