DARK ROOM

Χιονοστιβάδα… αγάπης στο Κρόνπλατς (fot-vid)!

Χιονοστιβάδα… αγάπης στο Κρόνπλατς (fot-vid)!

Όταν βόλεϊ και ποδόσφαιρο “παντρεύονται” για καλό σκοπό στα… 2.000 μέτρα!

“Λάμψη” αστέρων από τα δύο αγαπημένα αθλήματα θα έχει ο κυριακάτικος τελικός του ιταλικού Κρονπλατς, όπου θα πέσει αύριο η αυλαία του 2017 CEV Snow Volleyball European Tour.

oro_egonu

Στην… πούδρα του λευκού τερέν  του 7ου και τελευταίου εφετινού σταθμού της διοργάνωσης, τα ανερχόμενα αστέρια του ιταλικού βόλεϊ και παγκόσμιες πρωταθλήτριες U18 των «ατζούρι» το 2015, Αλέσια Όρο και Πάολα Εγκόνου θα βρεθούν αντιμέτωπες στο περιθώριο των αγώνων με δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Μίλαν, κατόχους των τίτλων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων 2007 ,  Champions League και UEFA Super Cup ( δύο φορές).

Kronplatz_snowvolleyball

Ο λόγος για τον συμπατριώτη τους Τζανλούκα Τζαμπρότα και το Βραζιλιάνο, Σέρτζιο Κλαούντιο Ντος Σάντος, γνωστό στους φίλους της «στρογγυλής θεάς», ως Σερτζίνιο.

Στόχος αυτού του εξαιρετικά ενδιαφέροντα αγώνα, που θα διεξαχθεί στα 2.200μ του ιταλικού θέρετρου, στο Plaz De Corenes και αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών με έπαθλο 20.000 ευρώ, θα είναι η συγκέντρωση χρημάτων και βοήθειας του φιλανθρωπικού ιδρύματος των «ροσονέρι» Milan Foundation, στα θύματα των σεισμών σε Marche, Umbria, Lazio και Abruzzo, ώστε να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους απ’ την αρχή .

Δείτε το promo video της διοργάνωσης