CHALLENGE CUP

Χίπε: «Απ’ το μηδέν για την πρόκριση»

Χίπε: «Απ’ το μηδέν για την πρόκριση»

Το πρώτο βήμα πρόκρισης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στις “8” του Cev Challenge Cup γυναικών φιλοδοξεί να κάνει την Τρίτη 24 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει στις 16:00 στο Τσανάκαλε της Τουρκίας την τοπική ομάδα.

Η απογευματινή προπόνηση των ερυθρόλευκων, που βρίσκονται στη γειτονική χώρα από το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς απρόοπτα στο «Anafartalar Spor», το γήπεδο του αγώνα και η ελληνική ομάδα φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί των επιτυχημένων ευρωπαϊκών εμφανίσεων που άρχισε κόντρα στην C.S.M. Βουκουρέστιου, με τον αποκλεισμό της ρουμανικής κατόχου του τίτλου.

Ο Σέρβος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, θα έχει κανονικά στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες και δεν κρύβει την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα κάνει πιο εύκολο το έργο της ρεβάνς της 7ης Φεβρουαρίου στου Ρέντη.

«Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι με την Τσανάκαλε. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και περιμένουμε το πρώτο παιχνίδι με τον αντίπαλό μας, όπου στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλουμε να φύγουμε από εδώ με την νίκη».

Από την πλευρά της το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού, η διεθνής Γερμανίδα “μπόμπερ”, υπογράμμισε πως το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού όλα αρχίζουν ξανά από το μηδέν.

«Πρώτα από όλα είμαστε ενθουσιασμένες που συνεχίζουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία. Στα δυο πρώτα παιχνίδια παίξαμε πολύ καλά αλλά αυτό το έχουμε αφήσει πίσω μας. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον επόμενο αντίπαλο μας. Είναι σημαντικό να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες στο πρώτο παιχνίδι για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα.

Πρέπει να έχουμε πολύ ενέργεια και να αγωνιστούμε για τη νίκη ούτως, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης η οποία όπως και να έχει θα κριθεί στην έδρα μας. Σίγουρα είναι θετικό ότι έχουμε προκριθεί με δυο νίκες, γεγονός που τόνωσε την ψυχολογία μας, αλλά τώρα ξεκινάμε από το μηδέν την προσπάθειά μας».