CHALLENGE CUP

Χίπε: «Θέλουμε το ευρωπαϊκό»

Χίπε: «Θέλουμε το ευρωπαϊκό»

Η Χίπε θέλει το ευρωπαϊκό, η Χριστοδούλου περιμένει τον κόσμο στου Ρέντη για τον α’ τελικό, η Γιώτα δεν κοιτάει ποια θα είναι αντίπαλος και η Λαμπρούση ζει μαγικές στιγμές…

Οι δηλώσεις των “ερυθρολεύκων” στο osfp.gr έχουν ως εξής:

Σάσκια Χίπε: «Eίμαστε απίστευτα χαρούμενες! Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως κερδίσαμε την πρόκριση στον τελικό. Χάναμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δείξαμε το χαρακτήρα που έχει η ομάδα μας και παρά την άσχημη εξέλιξη στο προηγούμενο διάστημα, προκριθήκαμε. Τώρα έχουμε τον τελικό κόντρα στην Μπούρσα που είναι δυνατός αντίπαλος τον οποίο κερδίσαμε το καλοκαίρι στο Τουρνουά. Είναι πολύ σημαντικό ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας και θα έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας, η οποία δημιουργεί προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Στους τελικούς όλα μπορούν να συμβούν. Τα έχουμε πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής θα παίξουμε χωρίς πίεση και άγχος και θέλουμε να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό».

 Στέλλα Χριστοδούλου: «Κάναμε μια κακή αρχή αλλά τη στιγμή που έπρεπε και στην ευκαιρία που μας δόθηκε καταφέραμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό. Είναι μια ιστορική στιγμή για εμάς. Αξίζαμε αυτή την επιτυχία με βάση τη φετινή μας προσπάθεια και πλέον θα αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας αφού θέλουμε να τα δώσουμε όλα στους δυο τελικούς. Σίγουρα οι μικροτραυματισμοί είναι μέσα στον αθλητισμό με τη βοήθεια του ιατρικού τιμ και του φυσικοθεραπευτή ένιωσα καλύτερα αυτές τις ημέρες και αποφασίσαμε ότι με ένα μικρό ρίσκο θα παίξω. Πήγαν όλα καλά αφού και την πρόκριση πήραμε και εγώ είμαι καλά. Αφιερώνουμε την νίκη μας στον κόσμο μας και τους περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη στο Ρέντη για τον πρώτο τελικό».

Κατερίνα Γιώτα: «O αντίπαλός μας μπήκε με πολύ θέληση και ήταν καλά διαβασμένος. Η Γενισέι έπαιξε πολύ καλά και εμείς δεν καταφέραμε να βγάλουμε αντίσταση στο παιχνίδι τους μέχρι το χρυσό σετ. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν πίστεψε ότι θα χάσει την πρόκριση. Μαζέψαμε όλες μας τις δυνάμεις στο χρυσό σετ για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είναι μια μεγάλη δικαίωση για όλη τη φετινή μας πορεία στη διοργάνωση. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, σίγουρα εδώ που φτάσαμε πάμε να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό. Είναι μεγάλη ευκαιρία φέτος με αυτά που έχουμε πετύχει να τα καταφέρουμε».

Τζίνα Λαμπρούση: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκριση στον τελικό. Μπήκαμε πολύ σφιγμένες στην αρχή, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και η Γενισέι το εκμεταλλεύτηκε. Στη συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας στο τρίτο σετ, αλλά με κάποια εύκολα λάθη το χάσαμε. Έτσι φτάσαμε στο χρυσό σετ, όπου ρισκάραμε σε αρκετά σημεία και πήραμε την πρόκριση. Είναι μαγικά τα συναισθήματα που νιώσαμε. Τώρα περιμένουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αντίπαλο που έρχεται».