Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χίπε: «Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη»

Χίπε: «Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη»

Η αποθεραπεία της διεθνούς Γερμανίδας, Σάσκια Χίπε προχωρά με αμείωτους ρυθμούς με στόχο να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους, με την ίδια να δηλώνει ευγνώμων τόσο για το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου, όσο και για τη στήριξη όλου του Ολυμπιακού σε όλη αυτή τη διάρκεια.

Η Χίπε υποβλήθηκε στις 25 Νοεμβρίου σε επέμβαση και μέσω της επίσημης σελίδας του Ολυμπιακού θέλησε να στείλει πολλά ευχαριστώ σε όλους όσοι τη στήριξαν και τις παρείχαν βοήθεια.

«Είμαι χαρούμενη που έκανα την επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο και που προγραμματίστηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το ραντεβού κλείστηκε ακριβώς την επόμενη ημέρα από τον τραυματισμό μου και η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Είμαι ευγνώμων σε όλο το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου για την στήριξη και τις υπηρεσίες που μου παρείχε και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τις συμπαίκτριές μου που ήταν στο πλάι μου και με ενίσχυσαν ψυχολογικά από την πρώτη στιγμή. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα και ελπίζω σε μια γρήγορη και σωστή αποθεραπεία για να επιστρέψω σύντομα στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και να ενισχύσω την ομάδα μου για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε η Γερμανίδα άσος.