ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χορεύοντας σε διπλό ταμπλό

Χορεύοντας σε διπλό ταμπλό
Ανοικτούς λογαριασμούς έχουν Εθνικός και Παναθηναϊκός αφού μετά την «μάχη» σωτηρίας στην Volleyleague είναι έτοιμοι να διασταυρώσουν τα… «ξίφη» τους στο Ελ Πάσο για μια θέση στο όνειρο και το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Εθνικός έχοντας περάσει νικηφόρα από την Σύρο, αντιμετωπίζει στην Καλλιθέα τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και η υπόθεση πρόκριση είναι ανοικτή.
Οι «κυανόλευκοι» του Σάκη Ψάρρα μετά τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις στη Volleyleague θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω και στο Κύπελλο και να γράψουν ιστορία με την πρόκρισή τους στο Final 4 της διοργάνωσης.
Έχοντας αποκλείσει τον Παμβοχαϊκό και έχοντας νικήσει τον Φοίνικα στην Ερμούπολη, ο Εθνικός δικαίως κοιτά κατάματα τον Παναθηναϊκό αισιοδοξόντας πως θα συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.
Προβλήματα και απουσίες για τον τεχνικό των Πειραιωτών δεν υπάρχουν και με καλή ψυχολογία και άγνοια κινδύνου άπαντες είναι έτοιμοι για το παιχνίδι-τελικό.
Με τον ίδιο στόχο όμως αναμένεται να μπει στο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός, που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και να ανεβάζει ρυθμούς.
Βασική προτεραιότητα των «πράσινων» μπορεί να είναι η παραμονή τους στην Volleyleague, ωστόσο δεν θα έλεγαν όχι στο να συμμετάσχουν σε ένα Final 4 έπειτα από αρκετό καιρό.
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος λίγο μετά τα 5 σετ κόντρα στον Παμβοχαϊκό, αισιοδοξεί για την αναμέτρηση της Καλλιθέας περιμένοντας από τους παίκτες του να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσουν τη νίκη-πρόκριση της ομάδας στην τελική φάση της διοργάνωσης…
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
17:30 ΑΕΚ – Ηρακλής
18:00 Ολυμπιακός – Ηρακλής Χαλκίδας
18:30 Εθνικός – Παναθηναϊκός
19:00 ΠΑΟΚ – Νίκη Αιγινίου