Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χωρίς ανάσα στην Α1

Χωρίς ανάσα στην Α1

Πριν προλάβουν να…. στεγνώσουν οι εμφανίσεις των ομάδων από τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Α1 συνεχίζεται με την 9η ημέρα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο με τις αναμετρήσεις Ηρακλής- ΠΑΟΚ και Παμβοχαϊκός- Παναθηναϊκός να μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ

Στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα και τις καλές εμφανίσεις. Μετά το αγχωτικό 3-2 της Μίκρας οι Πειραιώτες θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα απέναντι στους Ρουμελιώτες και να ικανοποιήσουν τον Ρομπέρτο Πιάτσα με την απόδοσή τους εν όψει μάλιστα και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα με τον Μενέλαο Κοκκινάκη να τονίζει «Είναι ένα παιχνίδι που εννοείται πως θέλουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Ταυτόχρονα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για μια δύσκολη σειρά αγώνων που ακολουθούνε μετά»

Για τη Λαμία ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, ωστόσο η εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή δείχνει πως ο Γυμναστικός βρίσκεται σε αγωνιστική ανάκαμψη.

Οι «κυανόλευκοι» του Ντραγκίεφ θα προσπαθήσουν για το καλύτερο σε ένα παιχνίδι που από την αρχή της περιόδου ήταν εκτός προγράμματος…

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ

Ντέρμπι από τα παλιά με τους γηπεδούχους να προέρχονται από νίκη και να αισιοδοξούν πως μπορούν να διεκδικήσουν τον βαθμό ή τους βαθμούς κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Ο Γηραιός αναζητά στο παιχνίδι του Σαββάτου το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με την βοήθεια του κόσμου του αναμένεται να παρουσιαστεί μαχητικός διεκδικόντας το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Παλέντζας μιλώντας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε «Πέρα από το ματς, θα είναι μια γιορτή για μας και για τους οπαδούς μας. Δεν θα έχουμε καθόλου άγχος και αυτό μπορεί να μας βγει σε καλό.  Θα διαβάσουμε καλά τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να του «κλέψουμε» βαθμούς. Τέτοιους αγώνες θα πρέπει να τους χαρούμε γιατί θα είναι γεμάτο το γήπεδο και αυτό πρέπει να μας δώσει ώθηση».

Τη νίκη που θα τον φέρει πιο ψηλά στην βαθμολογία και θα του δώσει ψυχολογία για το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλει ο ΠΑΟΚ.

Η επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη συνδυάστηκε με νίκη που επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα και αυτό θέλουν όλοι να συνεχιστεί και με τον Ηρακλή.

Εκτός του εδώ και καιρό τραυματία Γιάννη Παντακίδη, για ένα ακόμη παιχνίδι θα απουσιάσει και ο Χιμένεζ ο οποίος θα ξεχρέωσει την τιμωρία των 2 αγωνιστικών για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι της Σύρου κόντρα στον Φοίνικα.

Ο λίμπερο του Δικέφαλου του Βορρά Δημήτρης Γκαράς μιλώντας για την αναμέτρηση της Μίκρας δήλωσε «Η δυναμική των δυο ομάδων έχει διάφορες αλλά πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο τις δυνατότητες την ομάδας και αν το καταφέρουμε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα ώστε να έρθει μια νίκη χωρίς βαθμολογικές απώλειες! θέλουμε να είμαστε κοντά στους πρωτοπόρους γιατί μετά ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ

Στο κλειστό «Νικόλαος Σαμαράς» της Ορεστιάδας ο Αθλητικός Όμιλος φιλοξενεί την πρωτοπόρο και εντυπωσιακή φέτος Κηφισιά.

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα τους στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και με σύμμαχο τον κόσμο τους να πανηγυρίσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Απουσίες για τον Κριστόφ δεν υπάρχουν και όλοι είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν στα ίσα την αναμέτρηση.

Ο κεντρικός του ΑΟΟ Αλέξανδρος Χήρας σχολιάζοντας την αναμέτρηση τόνισε «Σίγουρα ένα δύσκολο ματς με μια πολύ καλή ομάδα που τώρα τελευταία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παίξουμε ένα ωραίο ματς, να είμαστε ανταγωνιστικοί κ να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε μέσα στο σπίτι μας…».

Η Κηφισιά θέλει να δώσει συνέχεια στις εντυπωσιακές τις εμφανίσεις παίρνοντας τη νίκη και στον Έβρο.

Οι «κυανόλευκοι» θα ταξιδέψουν αυθημερόν για την Ορεστιάδα προκειμένου να γλυτώσουν έξοδα και εκτός της αγωνιστικής αξίας των «πράσινων» θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και την όποια ταλαιπωρία υπάρχει με το πρωινό ταξίδι προς τον Έβρο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Κώστα Αρσενιάδη που θέλει να δει τους παίκτες του σε ένα ακόμη παιχνίδι να είναι ανταγωνιστικοί και να αποδίδουν όπως τα τελευταία δύο παιχνίδια τους.

Ο  Γιάννης Ρουμελιωτάκης μιλώντας για το παιχνίδι του Έβρου δήλωσε «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη έδρα και πως  τις τελευταίας αγωνιστικές έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια η Ορεστιάδα. Απλά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο να πούμε ότι δεν θα είναι ένα εύκολο ματς και να είμαστε συγκεντρωμένοι αν θέλουμε την νίκη…».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...