Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χώρισαν Πανναξιακός και Παπαδόπουλος

Χώρισαν Πανναξιακός και Παπαδόπουλος

Έπειτα από μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά οι δρόμοι του Κώστα Παπαδόπουλου και του Πανναξιακού χωρίζουν καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχαν αίσια κατάληξη με την ομάδα της Νάξου να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή…

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται στον Πανναξιακό καθώς οι διαπραγματεύσεις ανανέωσης με τον Κώστα Παπαδόπουλο δεν είχαν αίσιο τέλος.

Η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τον Κώστα Παπαδόπουλο, του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του υπογραμμίζοντας πως παραμένει για όλους ένας καλός φίλος.

Η ανακοίνωση του Παναξιακού

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ ευχαριστούμε τον προπονητή κ. Κώστα Παπαδόπουλο για την άρτια συνεργασία μας τη σεζόν 2017-18.

Ο καταξιωμένος προπονητής εμπιστεύθηκε τον σύλλογο μας σε μία δύσκολη καμπή και ολοκλήρωσε την θητεία του στην ομάδα βόλεϊ γυναικών τερματίζοντας στην 5η θέση του πρωταθλήματος οδηγώντας την παράλληλα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Από την πλευρά μας, εμπιστευθήκαμε το όνομα και την ιστορία του σωματείου μας στα χέρια του και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την επιλογή μας.

Πάρα τις όποιες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί σύμπλευση για τη νέα σεζόν.

Ευχόμαστε εγκάρδια, καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς του στόχους.

Για τους ανθρώπους του νησιού ο Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι πάντα ένας ικανότατος και εργατικός προπονητής αλλά κυρίως ένας καλός φίλος».

Για το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ο πρόεδρος

Ποτικιάν Γεώργιος