BEACH VOLLEY

«Χόρτασαν» πρόκριση και… ρεβάνς!

«Χόρτασαν» πρόκριση και… ρεβάνς!

Με μία επική ανατροπή οι πρωταθλήτριές μας Αρβανίτη/Καραγκούνη περάσανε πανηγυρικά στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό του αυστριακού Major στο Κλάγκενφουρτ, όπου τις περιμένει αύριο το Νο 2 του τουρνουά, οι Γερμανίδες, Μπόργκε/Μπούτε.

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» λένε στην Κίνα, εκεί δηλαδή που οι Καναδέζες Χουμάνα-Παρέδες/Πίσκε είχαν κερδίσει πριν λίγους μήνες στη φάση των ομίλων τις διεθνείς μας πρωταθλήτριες.

Κάτι που όπως φάνηκε οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες δεν ξέχασαν παρά τα χιλιάδες χιλιόμετρα της ρεβάνς στο αυστριακό Κλάγκενφουρτ, όπου Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη πήραν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες “πίσω το αίμα τους”.

Το μενού λοιπόν των «κρύων πιάτων» άρχισε με τις Αυστριακές  Σούτσενχοφερ/Πλέζιουτσνιγκ και πριν λίγη ώρα συνεχίστηκε και κόντρα στις τις οποίες κέρδισαν με ανατροπή 2-1 σετ, πανηγυρίζοντας μία ακόμη πρόκριση στο Major τουρνουά του World Tour της FIVB.

Το ελληνικό δίδυμο αν και βρέθηκε να χάνει με 21-16, 1-0 σετ από τις δυνατές αντιπάλους τους, κατάφεραν χάρις σε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση να κερδίσουν τα δύο επόμενα σετ με 21-19 και 15-13 και να «γυρίσουν το ματσάκι» σφραγίζοντας το εισιτήριό τους για το 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό.