A2

Χουντουμάδης-Κοσμά: «Είμαστε ομάδα Α1»

Χουντουμάδης-Κοσμά: «Είμαστε ομάδα Α1»

Την πεποίθησή τους πως ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν θα αργήσει να φιγουράρει ξανά στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ εξέφρασαν στο Volleyplanet ο τεχνικός και η διεθνής ακραία της ομάδας που κατέλαβε στο “Π.Γιαννακόπουλος” την 3η θέση στο παραδοσιακό τουρνουά των “πράσινων” “Ι.Μαλακατές”.

«Φαίνεται πως πάει να γίνει κάτι… καλό» δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος στο Volleyplanet ο τεχνικός του Ηρακλή Κηφισιάς, Σπύρος Χουντουμάδης και συμπλήρωσε με νόημα: «Νομίζω πως έχουμε θέση στην Α1 κατηγορία. Έχουμε βέβαια δρόμο ακόμη, όσον αφορά στην προετοιμασία μας. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό κλίμα με αθλήτριες που έχουν την πολύτιμη εμπειρία και μεταλαμπαδεύουν το «μικρόβιο» του πρωταθλητισμού και στα πιο υπόλοιπα κορίτσια».

Αναφερόμενος στην πρώην ομάδα του και φιναλίστ Παναθηναϊκό ο πολύπειρος τεχνικός χαρακτήρισε την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη «πιο ανταγωνιστική φέτος από την περσινή ομάδα και σίγουρα σε αυτή την έδρα με τη βοήθεια του κόσμου του μπορεί να κάνει μία πολύ καλή πορεία.

Την πεποίθησή της όμως πως η νέα της ομάδα έχει… στυλ ομάδας Α1 κατηγορίας εξέφρασε στο Volleyplanet και η διεθνής άσος της ομάδας των βορείων προαστείων, Σοφία Κοσμά. «Δείξαμε πως θα μπορούσαμε να αγωνιζόμαστε στην πρώτη κατηγορία…. Συμμετείχαμε σε ένα πολύ καλό τουρνουά, παίξαμε σε ένα ιστορικό γήπεδο όπως ο «Τάφος του Ινδού», στον οποίο είχα την τύχη να αγωνιστώ στο παρελθόν ως αθλήτρια του Μαρκόπουλου. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν εδώ οι οπαδοί είναι πρωτόγνωρη!

Χθες παίξαμε ένα πολύ καλό ματς με την περσινή φιναλίστ του πρωταθλήματος, Σαντορίνη, με τις ξένες αθλήτριες που διαθέτει και δείξαμε πως έχουμε πολύ καλές προοπτικές».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...