DARK ROOM

Χρυσές… Πέννες στο Food Academy!

Χρυσές… Πέννες στο Food Academy!

Μία… ακαδημαϊκή συνάντηση υψηλού βολεϊκού αλλά και γαστριμαργικού επιπέδου φιλοξένησε την περασμένη Παρασκευή νέο in street food στέκι της Αγίας Παρασκευής.

Το ραντεβού των δύο άσων του ελληνικού βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, Πέννυς Ρόγκα και Πέννυς Καραγκούνη, δόθηκε στη συμβολή της πολυσύχναστης Πλατείας Αγίου Ιωάννου και της οδού Ελβετίας, στον αριθμό 21.

Εκεί ακριβώς βρίσκεται το FOOD ACADEMY, όπου ο ρεπόρτερ του Volleyplanet «συνέλαβε» με τη… μπουκιά στο στόμα τις δύο φίλες και συνονόματες να παίρνουν μερικά πολύτιμα γαστρονομικά… μαθήματα.

food_academy

Υπό τις “διαβασμένες” συστάσεις του ευγενικού και εξυπηρετικού προσωπικού του νέου “talk of to the town” των βορείων προαστίων, Καραγκούνη και Ρόγκα δοκίμασαν μερικά ιδιαίτερα πιάτα από το πλούσιο και “ψαγμένο” μενού, που αναμφίβολα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Σε λίγες μέρες άλλωστε η λίμπερο του Παναθηναϊκού, θα κληθεί να παραδώσει στο πλευρό της πολύπειρης βετεράνου, Άγκι Μπάμπουλη τα δικά της μαθήματα, όχι γαστρονομικά, αλλά βολεϊκά, στο ‘’PANATHINAIKOS VOLLEYBALL SUMMER CAMP’’ για παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών που αγαπούν το Βόλεϊ, ενώ η διεθνής πρωταθλήτρια της άμμου, ετοιμάζεται να πάρει γεύση από γαλλική κουζίνα, στο διεθνές τουρνουά 1* της FIVB στο κοσμοπολίτικο Μονακό (17-18/6).

Στο τέλος πάντως του γευστικότατου δείπνου οι δυο αθλήτριες φεύγοντας κατενθουσιασμένες από το Food Academy, πρότειναν στον chef να προσθέσει στην λίστα των νόστιμων ζυμαρικών, με νιόκι, ριζότο και παπαρδέλες και κάποιο πιάτο με… τις αγαπημένες τους… Πένες!