BEACH VOLLEY

Χρυσές στην Προύσα Τσοπούλου/Μαναβή

Χρυσές στην Προύσα Τσοπούλου/Μαναβή

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Προύσα και το European Zonal Event πανηγύρισαν οι Τσοπούλου /Μαναβή καθώς στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης επικράτησαν 2-0 (21-12, 21-15) Ντούλεβα/Ντίνοβα από την Βουλγαρία.

Με χαμόγελα, πανηγυρισμούς και το χρυσό μετάλλιο στο στήθος ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Τουρκία η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ήταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης και φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και την αήττητη πορείας τους στο τουρνουά της Προύσας.

Στον τελικό της διοργάνωσης οι Ντούλεβα, Ντίνοβα από την Βουλγαρία δεν κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση καθώς οι Τσοπούλου/Μαναβή έδειξαν «διψασμένες» για το χρυσό και με το 2-0 σε μόλις 36 λεπτά ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Μια χρονιά απόλυτα πετυχημένη για τις δύο Θεσσαλονικιές καθώς κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα στον Άγιο Νικόλαο, το χρυσό μετάλλιο στα τουρνουά Zonal Event της Τουρκίας (Προύσα) και Κύπρου (Λεμεσός) και το χάλκινο στο μονάστερο τουρνουά της FIVB στο Βαντούζ.

tsopoulou_manavi_burssa_1