ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Χρήσιμα συμπεράσματα για Ανδρεάδη-Καλμαζίδη

Χρήσιμα συμπεράσματα για Ανδρεάδη-Καλμαζίδη

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το  προπονητικό καμπ της Εθνικής ομάδας Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ανδρεάδης και ο συνεργάτης του Βαγγέλης Σταθόπουλος, παρουσία του προπονητή της Εθνικής Γυναικών Γιάννη Καλμαζίδη επί τρεις ημέρες είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με 18 αθλήτριες εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Απρίλιο ( η κλήρωση για τον καθορισμό των ομίλων θα γίνει το Σάββατο).

«Μπορώ να πω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μας η δουλειά που κάναμε αυτό το τριήμερο κι αυτό οφείλεται στην τρομερή διάθεση που έδειξαν όλα τα κορίτσια από την πρώτη στιγμή, αλλά και στο ότι δεν υπήρχε η πίεση κάποιας διοργάνωσης που ακολουθεί», δήλωσε ο κ. Ανδρεάδης και συνέχισε: «Ήταν πολύ ουσιαστική η δουλειά που έγινε ενώ σίγουρα ήταν πολύ σημαντική και η παρουσία του κ. Καλμαζίδη».

Επειδή  σε λίγες ημέρες η Εθνική θα μάθει τις αντιπάλους της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού ο κ. Ανδρεάδης εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για την συνέχεια.

«Μετά το καμπ είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο με τα παιδιά. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο τον Δεκέμβριο και στις γιορτές των Χριστουγέννων γιατί όσο περισσότερο χρόνο δουλεύουμε μαζί τόσο θα βελτιωνόμαστε σαν ομάδα».