Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χριστοδούλου : «Όσο ψηλότερα γίνεται» (vd)

Χριστοδούλου : «Όσο ψηλότερα γίνεται» (vd)

Διψασμένη και έτοιμη να κατακτήσει τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη δήλωσε η Στέλλα Χριστοδούλου η οποία αναφέρθηκε στη νέα ομάδα του Ολυμπιακού που χτίζει ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και το στοίχημα των «ερυθρόλευκων»  να επαναλάβει την περσινή μαγική χρονιά.

Η κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ κόντρα στην Προύσα ανέβασε κατά πολύ τον πήχη των απαιτήσεων της νέας χρονιάς για τον Ολυμπιακό, ωστόσο η αρχηγός των «ερυθρολεύκων» δήλωσε αισιόδοξη…

Η Στέλλα Χριστοδούλου στο περιθώριο της Media Day εμφανίστηκε έτοιμη για τα… καλύτερα καθώς οι στόχοι της ομάδας παραμένουν ίδιοι και για την φετινή σεζόν…

«Οι στόχοι του Ολυμπιακού για μια ακόμη χρονιά παραμένουν ίδιοι. Στην Ελλάδα να διατηρήσουμε τα κεκτημένα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και από εκεί και μετά να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη» δήλωσε η διεθνής πασαδόρος που αναφέρθηκε στην υπόθεση Ευρώπης λέγοντας «Ειδικά μετά την περσινή χρονιά που κατακτήσαμε το Τσάλεντζ Καπ θέλουμε να συνεχίσουμε την πετυχημένη πορεία μας. Από εκεί και πέρα η κλήρωση μας έχει φέρει μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως η Κάννες. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε και τον κόσμο μας από την αρχή, να είναι κοντά μας και να μας δώσει τον παλμό του έτσι ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε».

osfp_proponisi_media_day

Το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και η Στέλλα Χριστοδούλου υπογράμμισε «Πάντα στόχος του Ολυμπιακού με τις αλλαγές που γίνονται είναι να ανεβαίνει επίπεδο. Νομίζω φέτος αυτό έχει γίνει και φαίνεται από τις προπονήσεις. Υπάρχει μεγάλη θέληση, υπάρχουν πολύ καλές αθλήτριες με ποιότητα στην προπόνηση και αυτό μας βοηθά να εξελισσόμαστε. Υπάρχει ένα πολύ καλό μίγμα  νέων αθλητριών με τον παλιό ελληνικό κορμό  και με την Σάσκιε που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια. Θεωρώ η ομάδα θα παρουσιαστή καλύτερη, πιο έτοιμη και δυνατή και νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε μια ανάλογη πορεία με την περσινή».

Διψασμένη και ευλογημένη

Εχθρός του καλού το καλύτερο λένε, ωστόσο στην περίπτωση του Ολυμπιακού το καλύτερο και το τέλειο πραγματοποιήθηκε την περσινή σεζόν όταν και κατέκτησε τα πάντα στο διάβα του.

Κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την φετινή, όμως η αρχηγός της ομάδας έδειξε «διψασμένη» για νέους τίτλους και ευλογημένη που βρίσκεται στον Ολυμπιακό λέγοντας «Η αλήθεια είναι  πως όσα και να κατακτούμε, νιώθω την ίδια δίψα κάθε χρονιά που ξεκινά να κατακτήσω ακόμη περισσότερα. Το έχω πει και άλλες φορές. Νιώθω ευλογημένη που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο.

Είμαι ευλογημένη που μου έχει δώσει την δυνατότητα να  πρωταγωνιστώ στο άθλημα που έχω επιλέξει να ακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια.  Οι στόχοι μου είναι υψηλοί και συμβαδίζουν με τον Ολυμπιακό και είναι ίδιοι με την ομάδα μου.

osfp_renti_final_2018

Η Χριστοδούλου σχολιάζοντας το νέο πρωτάθλημα υποστήριξε «Έχουν δείξει αρκετές ομάδες φέτος ότι κάνανε αρκετά καλές προσθήκες. Η Σαντορίνη και η Νάξος έχουν δείξει να επιμένουν στο ίδιο μοτίβο με πολύ δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες. Είδαμε κάποιες πολύ καλές αθλήτριες να γυρνάνε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω τις χρειαζόμαστε όλοι.

Θέλουμε να είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και περιμένουμε την επόμενη χρονιά να ανέβουνε κάποιες ομάδες από την Pre League που είναι ιστορικές όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα θέλουμε να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι καλό για όλους και για το άθλημα και τους αθλητές».

Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κάτι»

osfp_fiesta_cup_2018 osfp

Όσο για το αν ο Ολυμπιακός και τα ρεκόρ του απειλούνται η 27χρονη πασαδόρος τόνισε «Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται κάτι. Έχει μια πολύ καλή οργάνωση που δεν μπορεί να χαθεί από την μια μέρα στην άλλη. Από εκεί και μετά ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους και θα κάνει καλό και σε εμάς. Θέλουμε τον ανταγωνισμό. Είμαστε σίγουρες για την ομάδα μας και τον εαυτό μας, οπότε όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο».

Τέλος αναφερόμενη στην κούραση από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ολυμπιακό και Εθνική η Χριστοδούλου δήλωσε «Αντοχές υπάρχουν γ «Υπάρχουν οι αντοχές. Σίγουρα υπάρχει κούραση όμως οι επαγγελματίες αθλητές το έχουν συνηθίσει αυτό το μοτίβο. Πήραμε ένα ρεπό, ξεκουραστήκαμε και έχουμε επιστρέψει με πολύ ενέργεια για τη νέα χρονιά».