CHALLENGE CUP

Χριστοδούλου : «Πάμε στην Τουρκία για την κούπα»

Χριστοδούλου : «Πάμε στην Τουρκία για την κούπα»

Η νίκη επί της Μπούρσα και μάλιστα με ανατροπή έκλεισε με χαμόγελα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο Ρέντη με την Στέλλα Χριστοδούλου να μιλά για την εκπληκτική ατμόσφαιρα και δήλωσε έτοιμη να κατακτήσει την κούπα στην Τουρκία.

Έτοιμη για την ολική ανατροπή και την κατάκτηση του τίτλου στην Προύσα δήλωσε η Στέλλα Χριστοδούλου.

Η αρχηγός του Ολυμπιακός μετά την επική ανατροπή αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Ρέντη οι φίλου των «ερυθρολεύκων λέγοντας «Ζήσαμε απίστευτες στιγμές, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και μας έδωσε πολλή ενέργεια. Μπήκαμε λίγο φοβισμένες στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια ξεχείλισε το πάθος. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Συγχαρητήρια σε όλους, στις συμπαίκτριές μου! Θέλουμε την κούπα και θα πάμε στην Τουρκία για να νικήσουμε. Έχω ξαναπεί ότι αυτή η ομάδα είναι τρελή. Ξέραμε πώς να το γυρίσουμε το παιχνίδι.

Μαλασαϊ : «Γιατί όχι και στην Τουρκία;»

Η Μαλασάϊ που αποτέλεσε την κορυφαία του αγώνα και της ανατροπής δήλωσε «Στα πρώτα 2-3 σετ ήμουν πολύ νευρική και ο προπονητής μου με αντικατέστησε. Τότε χαλάρωσα και προσπάθησα να διορθώσω τα λάθη μου για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν πολύ ωραία τα συναισθήματα. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα.

Αναφορικά για τον επαναληπτικό η Λευκορωσίδα ακραία τόνισε «Ο δεύτερος αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Στην Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και φανατικούς οπαδούς. Αφού καταφέραμε, όμως να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι από 2-0 σε 3-2, γιατί να μην το κάνουμε και στην Τουρκία;»