Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χριστοδούλου : «Τα πάντα για την πρόκριση»

Χριστοδούλου : «Τα πάντα για την πρόκριση»

Καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Κανάλι 1 του Πειραιά ήταν η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου η οποία μίλησε για την Ευρωπαϊκή προοπτική των “ερυθρολεύκων” στο Τσάλεντζ Καπ, τον αποκλεισμό της Τσανάκαλε αλλά και την κλήρωση με την Αστερίξ Μπέβερεν.

Η πρόκριση επί της Τσανάκαλε στο Τσάλεντζ Καπ έφερε τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά της διοργάνωσης και η κλήρωση κόντρα στην Αστερίξ Μπέβερεν άνοιξε την…. “όρεξη” σε όλους για ακόμη καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.

Η Στέλλα Χριστοδούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Μεγάλη μου Αγάπη” του Καναλιού 1 και είχε την ευκαιρία μιλήσει στον Λουκά Θεοφανόπουλο και την Χριστίνα Τσιλιγκίρη για τον αποκλεισμό της Τσανάκαλε αλλά και για την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας…

Η αρχηγός και πασαδόρος των “ερυθρολεύκων” αναφερόμενη στον αποκλεισμό της Τσανάκαλε που ολοκληρώθηκε με δικό της μπλοκ υπογράμμισε “Το μπλοκ και ο νικητήριος πόντος στο τάι μπρέικ με την Τσανακάλε ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για όλη την ομάδα. Απλώς έτυχε να είμαι εγώ σε αυτή τη φάση. Θα μπορούσε να ήταν οποιαδήποτε άλλη συμπαίκτριά μου. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Η πρόκριση ήταν ο μεγάλος στόχος μας και γνωρίζαμε από την ημέρα της κλήρωσης πως η αποστολή μας θα’ ήταν παρά πολύ δύσκολη, το μαρτυρά άλλωστε και το σκορ.
Τα συναισθήματα μου μετά το μπλοκ και τη νίκη μοναδικά. Ως ομάδα νιώσαμε δικαίωση για το παιχνίδι μας, εξάντληση από την υπερπροσπάθεια κι ένα τρομερό πάθος για τη συνέχεια στους «8» του Τσάλεντζ Καπ».

Για το πως έζησε τον αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες τόνισε «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Βγάλαμε πάθος και στις δύο αναμετρήσεις. Και στην Τουρκία και στην έδρα μας που είχαμε τον κόσμο μας να μας υποστηρίζει. Οι φίλαθλοί μας αποτέλεσαν τον έξτρα παίκτη και ειδικότερα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όταν ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο μάς έδωσαν την ώθηση για την ανατροπή σε μία δύσκολη αναμέτρηση. Όταν έγινε η κλήρωση το φαβορί , θεωρητικά, ήταν η τουρκική ομάδα καθώς εμείς προερχόμαστε από ένα πρωτάθλημα που το επίπεδο του είναι χαμηλότερο από αυτό που αγωνίζεται η Τσανακάλε. Γι’ αυτό, όσο παράξενο και να ακούγεται, μετά το πρώτο παιχνίδι και τη νίκη μας μέσα στην έδρα τους έγινε δυσκολότερο το έργο μας στον επαναληπτικό. Αυτό κάνει ακόμη σπουδαιότερη την πρόκριση μας στα προημιτελικά της διοργάνωσης».

Για την κλήρωση που έφερε την Βελγική Αστερίξ Μπέβερεν η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε «Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες. Συνεχίζουμε οι 8 καλύτεροι της διοργάνωσης. Δεν θα σταθώ τόσο πολύ στην Αστερίξ Μπέβερεν όσο στη δική μας ομάδα. Αποδείξαμε πως είμαστε μία δυνατή ομάδα. Διαθέτουμε δυνατό τεχνικό επιτελείο, από τον προπονητή μας έως τον στατιστικολόγο. Κάνουμε άρτια προετοιμασία στις καθημερινές προπονήσεις και θα πάμε στο Βέλγιο να δώσουμε τα πάντα ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Η επαναληπτικός είναι στην έδρα μας μπροστά στους φιλάθλους μας. Έχω πολύ μεγάλη πίστη στην ομάδα μας. Όταν θέλει κάτι μπορεί να το πετύχει» και συμπλήρωσε «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να σταματάς να ονειρεύεσαι. Ο Σύλλογος έχει γερά θεμέλια σε όλα τα τμήματά του και διαθέτει ομάδες υψηλού επιπέδου που πρωταγωνιστούν σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχουν. Οπότε εμείς ως αθλητές το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο και να φέρνουμε διακρίσεις για τον Ολυμπιακό».