Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χριστοφιδέλης: «Απερίγραπτα συναισθήματα»

Χριστοφιδέλης: «Απερίγραπτα συναισθήματα»

Το τέλος του τρίτου τελικού αποτέλεσε την έναρξη των πανηγυρισμών στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος της ιστορίας του με τους Κώστα Χριστοφιδέλη, Γκάβιν Σμιτ και Φερνάντο Μουνιόθ να δηλώνουν ευτυχισμένοι για το αίσιο τέλος που είχε η χρονιά…

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού εμφανώς ικανοποιημένος από το sweep των παικτών του στους τελικοΰς κόντρα στον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν. Πάρα πολύς κόσμος δούλεψε όλη τη χρονιά για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα στο τέλος. Κάναμε σε γενικές γραμμές πολύ καλή σεζόν με πολλά προβλήματα. Συγχαρητήρια στον σύλλογο, στους παίκτες μου και στους φιλάθλους μας. Τώρα πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια».

Χριστοφιδέλης : “Απερίγραπτα συναισθήματα” 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης αναφερόμενος στην φετινή χρονιά τόνισε «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Πολλά μπράβο σε όλους στην ομάδα και στον κόσμο μας που ήταν εξαιρετικός και μας βοήθησε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Η σεζόν ήταν πιεστική και μας έδωσε την ευκαιρία να σκεφτούμε για το μέλλον. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτούμε το αύριο. Προς το παρόν χαιρόμαστε το παρόν. Ο Ολυμπιακός πάντα κοιτάζει την κορυφή και με τους φιλάθλους του στο πλευρό του, δεν έχει να φοβάται τίποτα. Νιώθω τυχερός που αγωνίστηκα σε ιστορικούς συλλόγους και νιώθω ευγνώμων που τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου τα πέρασα στον Ολυμπιακό. Κοιτώντας πίσω, ούτε στα μεγαλύτερά μου όνειρα δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια καριέρα».

Σμιτ : “Παλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα” 

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Γκάβιν Σμιτ τόνισε: «Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ ήταν με την πλάτη στον τοίχο και δεν είχε να χάσει τίποτα. Παλέψαμε από το πρώτο σερβίς, κάναμε την ανατροπή και στα τρία σετ και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουμε παιχνίδι στους τελικούς».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...