ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χριστοφιδέλης: «Θα φτύσουμε αίμα για να φτάσουμε στην κορυφή»

Χριστοφιδέλης: «Θα φτύσουμε αίμα για να φτάσουμε στην κορυφή»

Απογοήτευση για την κακή εμφάνιση και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού με τους παίκτες να συμφωνούν ότι το πάθημα αυτό να γίνει μάθημα ώστε άπαντεςνα πετύχουν το στόχο της επιστροφής στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα και για οπαδούς που δεν αποχωρούσαν από την κερκίδα πίσω από τον πάγκο. Γιατί να αποχωρήσουν; Δεν μπήκαν παράτυπα! Μπήκαν ονομαστικά και όπως προέβλεπε η απόφαση των μέτρων. Από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου με τα δελτία που δεν εμφανίζονταν, δημιουργούσαν κλίμα και προκαλούσαν.

Στο αγωνιστικό σκέλος είμαστε στεναχωρημένοι πάρα πολύ. Δεν καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό πραγματοποιώντας μια πολύ αδικαιολόγητα κακή εμφάνιση. Είναι τέτοια η στιγμή που δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα που αποτελεί τον βασικό μας στόχο. Ωστόσο μετά το σημερινό πρέπει να μας γίνει μάθημα και να καταλάβουμε ότι δεν θα μας χαρίσει καείς το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να το πάρουμε. Έχουμε τις δυνατότητες και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κηφισιά, θα «φτύσουμε αίμα» για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει. Στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος».

Στεφάνου: «Δεν ήμασταν έτοιμοι σωματικά»

«Δυστυχώς μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού είχαμε άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Όπως φάνηκε δεν ήμασταν έτοιμοι, πιο πολύ σωματικά, καθώς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια στο ευρωπαϊκό. Μας μένει ο στόχος του πρωταθλήματος, είναι μία τελείως διαφορετική σειρά αγώνων και θα πρέπει να ανακάμψουμε σωματικά και ψυχολογικά», τόνισε ο λίμπερο Γιώργος Στεφάνου.

Ανδρεάδης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ»

Τέλος, ο Ανδρέας Ανδρεάδης αέφερε: «Πιστεύω ότι χαλαρώσαμε. Πήραμε το πρώτο και το τρίτο σετ εύκολα και δεν περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να δείξει αυτή την αντίσταση. Αυτή η ήττα θα μας κάνει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».