ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Χριστόπουλος : «Να εντοπίσουμε παιδιά που ενδιαφέρονται»

Χριστόπουλος : «Να εντοπίσουμε παιδιά που ενδιαφέρονται»

Για τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει στην Πάτρα και το πλάνο που υπάρχει προκειμένου το άθλημα να μπει στα σχολεία και τα παιδιά να έχουν μεγαλύτερη επαφή με το βόλεϊ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Χριστόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται στην Πελοπόννησο και τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα για να έρθουν περισσότερα παιδιά στο βόλεϊ.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά  «Έχουμε δημιουργήσει δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο γήπεδο του Απόλλωνα δύο γκρουπ 40 κοριτσιών από τη Πάτρα και όμορους Νομούς. Έχουν έρθει κορίτσια από τη Ναύπακτο και την Αμαλιάδα. Το εβδομάδιαιο πρόγραμμα είναι εξάωρο (3 την Δευτέρα και 3 την Παρασκευή). Η ανταπόκριση των κοριτσιών είναι εντυπωσιακή και η θέλησή του να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος μας γεμίζει με όλους με αισιοδοξία για το μέλλον.

Υλοποιώντας το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας εδώ στη Πάτρα, έχω επισκεφτεί ήδη 30 σχολεία για να παρουσιάσω το άθλημά μας, έχω δώσει μπάλες και βολεϊκό υλικό και η αντίδραση όλων των παιδιών είναι θετική. Ο σκοπός είναι τώρα που θα βελτιωθεί ο καιρός να επισκεφτώ όλα τα Δημοτικά και Γυμνάσια της Πάτρας και σε κάποια από αυτά να γίνουν δεύτερες και τρίτες επισκέψεις, έτσι ώστε να εντοπίσουμε τα παιδιά εκείνα που ενδιαφέρονται να νταχθούν σε προπονητικά γκρουπ και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος».