Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χριστόπουλος: «Να τελειώσουμε με νίκη τον Α΄γύρο »

Χριστόπουλος: «Να τελειώσουμε με νίκη τον Α΄γύρο »

Να τελειώσει με θετικό πρόσημο τον Α΄γυρο της Volley League «Πάμε Στοίχημα», θέλει ο Παμβοχαϊκός την Τρίτη κόντρα στην ουραγό Λαμία για την 11η αγωνιστική της Α1.

Έτσι λοιπόν ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χριστόπουλος και ο Μανώλης Δημητριάδης, έκαναν δηλώσεις για τη σημασία του ματς με την ομάδα της Ρούμελης.

Αρχικά ο κ. Χριστόπουλος σχολίασε: «Τελευταίο παιχνίδι πρώτου γύρου ,και μάλιστα εντός έδρας θέλουμε την νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας , και να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο.

Όμως η ομάδα της Λαμίας θέλει προσοχή ανεξαρτήτως της βαθμολογικής της θέσης γιατί παίζει χωρίς άγχος και μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα».

Ο πασαδόρος και αρχηγός της ομάδας της Κορίνθου, Μανώλης Δημητριάδης υποστήριξε: «Δίνουμε αύριο εντός έδρας το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου ,και πιστεύω ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και είμαστε σοβαροί, δεν θα έχουμε δυσκολία στο να κερδίσουμε το ματς και να τελειώνουμε με νίκη τον πρώτο γύρο εντός έδρας που δεν τα πήγαμε και τόσο καλά.

Θεωρώ ότι με νίκη η ομάδα μας τελειώνει με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο, από εκεί και πέρα θα έχουμε αρκετό χρόνο στην διακοπή του πρωταθλήματος να προπονηθούμε στα λάθη και τις αδυναμίες μας ,ώστε στον δεύτερό γύρο να μπορέσουμε να επιτύχουμε και υψηλότερους στόχους ».