Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά «Love Volley» τα έχει όλα!

Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά «Love Volley» τα έχει όλα!

Όλα είναι έτοιμα για το «Love Volley», το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τουρνουά για το ελληνικό βόλεϊ, που διοργανώνεται το Σάββατο 22/12 από τις 11:00 έως τις 14:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Παιδάκια όλων των ηλικιών αναμένεται να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν παίζοντας βόλεϊ σε δεκάδες μικρά γηπεδάκια που θα δημιουργηθούν στον χώρο των 4.500 τ.μ. του Κέντρου. Αγώνες mini βόλεϊ, αγώνες όλων των ηλικιών και οικογενειακά παιχνίδια θα γεμίσουν με όμορφες στιγμές και χαμόγελα την εκδήλωση, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο το 2018.

Ο ΠΑΣΑΠ θα βρεθεί στην εκδήλωση με τους εξής αθλητές: Πελεκούδα Παναγιώτη, Φράγκο Ανδρέα, Πετρέα Γιώργο, Ρουμελιωτάκη Γιάννη, Ράπτη Αλέξανδρο, Μαυραγάνη Νίκο, Πεντίδη Γιώργο, Οικονομίδου Μαρία, Δικαιούλια Βιργινία, Χρυσομάλλη Αθηνά, Θεοχάρη Άννα-Μαρία και Νικολογιάννη Ασημίνα.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα βρίσκεται και το τρόπαιο που θα απονεμηθεί στην πρωταθλήτρια ομάδα της σεζόν 2018-19 και θα είναι διαθέσιμο για να αναμνηστικές φωτογραφίες των παιδιών.

Υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ

Η χαρά της προσφοράς της δημιουργίας, η ομορφιά του αθλητισμού, η μαγεία της συνεργασίας θα δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα και η Volley League θα είναι εκεί να στηρίξει και να ενισχύσει έμπρακτα  για ακόμα μια φορά την προβολή του αθλήματος της Πετοσφαίρισης.

Συμμετοχές στο lovevolleygr@gmail.com,  τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977-01.55.55.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...