ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Χρώμα… Αll Star στο 1o τουρνουά Smart Volley (φωτό)!

Χρώμα… Αll Star στο 1o τουρνουά Smart Volley (φωτό)!

Εάν το επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Εκπολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Σπάτων -Αρτέμιδας άφησε άριστες εντυπώσεις, τότε το χθεσινό ιστορικό 1ο τουρνουά Smart Mini Volley που διοργάνωσε το σωματείο των Σπάτων και το Smart Park, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Ε και παρουσίας σημαντικών μορφών του βόλεϊ, ξεπέρασε ασφαλώς κάθε προσδοκία!

smartPark1

“Κύριε, ο ΓΣ Χαλανδρίου 4, πότε παίζει πάλι;” άκουγες τη μελιστάλαχτη φωνούλα της μικρής  αθλήτριας, που μόλις είχε τελειώσει το ματς και λαχταρούσε να ξαναπαίξει, να ρωτάει με σχεδόν… παρακλητικό-επιτακτικό βλέμμα και ένιωθες απλά πως αν δεν της απαντούσες  “τώρα”, εκείνη θα’ παιζε βόλεϊ και εσύ… κυνηγητό με τις Ερινύες!

Γιατί, καλά να ήταν μόνο ένα κοριτσάκι…  Χθες 150 παιδιά, ηλικίας 10-12 ετών, από συνολικά 8 ομάδες, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των διοργανωτών, πλημμύρισαν τον υπαίθριο χώρο του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου της χώρας με χρώματα, λαμπερά χαμόγελα και νιάτα που διψούσαν για… βόλεϊ.

smart _ geniki

Ορισμός του… Keep the ball Flying στο Smart Park

Από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι αθλήτριες της «οικοδέσποινας» ομάδας, αλλά και πολλών σωματείων της ΕΣΠΑΑΑ Φ.Ο Βριλησσίων, Α.Σ.Π. Κτησιφώντα Παιανίας, Α.Ο. Παλλήνης, Γ. Σ Χαλανδρίου, Α.Ο. Αετός Πικερμίου, Α.Ο. Ίσιδα Ν. Μάκρης και Ο.Φ. Γέρακα υπό τη συνοδεία των τεχνικών υπευθύνων Ανδρέα Γερονίκου και Χριστόφορου Στάμου, Βάλιας Βρέκου, Αναστασίας Πυροβολισιάνου, Αλεξίας Στάθη, Βασίλη Λαδά, Αλέξανδρου Αλεξανδράκη, Γιώργου Κάρλου και Γιώργου Χατζηκαϊμίδη αντίστοιχα, δεν άφησαν στιγμή τη… μπάλα να πέσει κάτω!

smart park 2 IMG_7906

Μοναδικές φορές που ξεκουράστηκε το… τόπι, ήταν στα λίγα διαλείμματα που έγιναν για νερά και χυμούς, προσφορά του Smart Park, ώστε να αναπληρώσουν τις δυνάμεις τους οι αθλήτριες και να επιστρέψουν δριμύτερες στον… αγώνα.

smart_eaos

Στα 10 καλοστημένα γήπεδα των εντυπωσιακών εγκαταστάσεων του Smart Park, υπό τις μουσικές επιλογές του DJ George και της Άννας στα deck, όλες οι ομάδες, χωρισμένες σε γκρουπ των 4 αθλητριών, στις 8 αγωνιστικές που διεξήχθησαν διάρκειας 7 λεπτά έκαστη, έζησαν τη «μαγεία» του βόλεϊ.

13240092_10154178907261797_3668183306944682525_n

Δίχως ίχνος ανταγωνισμού, αφού δεν υπήρχαν νικητές ή έπαθλα, οι αυριανές πρωταθλήτριες διασκέδασαν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και ίδρωσαν τις… φανέλες του κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των γονιών τους, αλλά και των απλών επισκεπτών που όπως πάντα επιλέγουν το Smart Park για να περάσουν καλά και να χαλαρώσουν κάνοντας τα ψώνια τους στα 35.000 τ.μ επιφάνειας των εμπορικών χώρων που φιλοξενούν περισσότερα από 40 κορυφαία brandnames της αγοράς.

Εντυπωσιάστηκαν αδελφές Γκαραγκούνη και Φραγκιαδάκη

garagkoyni_ketsi

Πέρα όμως από τα… αστεράκια των ομάδων, η παρουσία αθλητριών όπως των αδελφών Μαρίας και Νίκης Γκαραγκούνη, της άσου της Θέτιδας Βούλας Ελένη Φραγκιαδάκη, της διεθνούς άσου του Μαρκόπουλου Ασημίνας Νικολογιάννη αλλά και του πολυνίκη πρώην τεχνικού, Δημήτρη Μπαχράμη που βρέθηκαν στο Smart Park με τις οικογένειές τους και αποθεώθηκαν δίνοντας… άρωμα «All Star Game» στο ιστορικό αυτό τουρνουά, που είναι θέμα χρόνου να γίνει θεσμός!

fragkaidaki

«Ήταν πραγματικά η χαρά του αθλητισμού…» δήλωσε εντυπωσιασμένη στο Volleyplanet και τον υπογράφοντα παρουσιαστή της εκδήλωσης, η Ελένη Φραγκιαδάκη, που παράλληλα με την… είδηση  ότι “κρεμάει τη φανέλα” της συμπλήρωσε: «Είναι κάτι μαγικό να βλέπεις τόσα παιδάκια σε αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις να χαίρονται και να διασκεδάζουν τόσες ώρες παίζοντας. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης και εύχομαι μακάρι μέσα από την καρδιά μου, να συνεχιστούν τέτοιες πρωτοβουλίες, ώστε πάντα ο αθλητισμός να είναι μια πραγματική γιορτή, σαν αυτή που απολαύσαμε όλοι σήμερα, εδώ στο Smart Park.

spanou

Η πιο μεγάλη “ανταμοιβή” τα χαμόγελα των παιδιών!
Πέρα όμως από τα συγχαρητήρια στις ομάδες, τα εύσημα των ανθρώπων του βόλεϊ πήραν η υπεύθυνη του Smart Park, Στεφανία Κέτση, η πρόεδρος του Ε.Α.Ο. Σπάτων –Αρτέμιδος, Ελένη Στεργίου (φωτό πάνω), το τεχνικό δίδυμο του σωματείου και υπεύθυνοι του επιτυχημένου αγωνιστικού συντονισμού, Ανδρέας Γερονίκος και Χριστόφορος Στάμου, οι υπεύθυνοι των φιλοξενούμενων ομάδων και φυσικά, οι αθλήτριες των τμημάτων Κορασίδων και Παγκορασίδων του Ε.Α.Ο. Σπάτων –Αρτέμιδος.

aetos

Τα κορίτσια του Γερονίκου, έχοντας εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία των Σπάτων την παρουσία τους στη 2η φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, θα διεκδικούσαν σε λίγες ώρες την είσοδό τους στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, ήταν εκεί και πρόσφεραν με χαρά εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση.

smart_geronikos

Η υπέροχη αυτή γιορτή ολοκληρώθηκε με τις αθλήτριες των ομάδων να παίρνουν τα αναμνηστικά τους διπλώματα και να ποζάρουν στο φακό για την ομαδική φωτογραφία με τα πιο φωτεινά τους χαμόγελα, καταχειροκροτούμενες από το πλήθος των θεατών.

ketsi_stafania

Τη «μεγαλύτερη δηλαδή ανταμοιβή για όλη αυτή την προσπάθεια που κάναμε, προκειμένου να αναδείξουμε το άθλημα και να προφέρουμε στα παιδιά και τους γονείς τους μερικές ώρες διασκέδασης και μαζί τους να νιώσουμε και εμείς παιδιά» όπως δήλωσε στο Volleyplanet η εκπρόσωπος του Smart Park και χορηγός του τμήματος Κορασίδων του Ε.Α.Ο. Σπάτων Αρτέμιδος, Στεφανία Κέτση (φωτό πάνω), που ικανοποιημένη από την επιτυχία του 1ου τουρνουά Mini Volley προανήγγειλε και περισσότερες εκπλήξεις στο μέλλον από το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα.