ΔΙΕΘΝΗ

Η ασημένια… λάμψη της Κουντουρά

Η ασημένια… λάμψη της Κουντουρά

Με δύο αργυρά μετάλλια, ισάριθμους τίτλους φιναλίστ και σημαντικές ατομικές διακρίσεις στις αποσκευές της επιστρέφει από την Ουγγαρία η διεθνής Ελληνίδα “μαέστρος” της Βάσας, που “έκλεψε την παράσταση” με την ομάδα της Βουδαπέστης σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και ΜEVZA Cup.

kountoura_vasas-1

Στον τρίτο και τελευταίο τελικό της σεζόν του ουγγρικού πρωταθλήματος η Βάσας προσπάθησε να μείνει “ζωντανή’ κόντρα στην περσινή νταμπλούχο και φετινή Κύπελλούχο Linamar-BRSE, η οποία με το εμφατικό 3-0 (25-20, 25-17, 25-14) μπροστά σε 2.000 φίλους της “σκούπισε” τη σειρά και με 3-0 νίκες πανηγύρισε δίκαια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ντάμπλ, δικαιολογώντας τα χρήματα που δαπάνησε φέτος, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της χώρας της.

kountoura_vasas

Παρόλα αυτά η πανύψηλη (1,92) Έλενα Κουντουρά σε 46 επίσημους φετινούς αγώνες σε Ουγγαρία και Ευρωπαικές διοργανώσεις, πρόσθεσε 4 ακόμη πόντους  στο ενεργητικό της, φτάνοντας στα ήδη εξαιρετικά της στατιστικά του παιχνιδιού της και τους 5 πόντους μέσο όρο ανα ματς.

Η Κουντουρά λοιπόν με δυο ασημένια μετάλλια, δικαίωσε την επιλογή της διοίκησης της Βάσας και την αγάπη των φιλάθλων της, ενώ και η ίδια εξέφρασε την χαρά της για την φετινή σεζόν στην ομάδα της Βουδαπέστης.