DARK ROOM

Χρόνια πολλά στις μανούλες με μια… μπάλα (fot-vid)!

Χρόνια πολλά στις μανούλες με μια… μπάλα (fot-vid)!

Με αφορμή την σημερινή “Γιορτή τηςε Μητέρας” δείτε το τρυφερό βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της βραζιλιάνικης αθλητικής εταιρείας “Penalty”,  αφιερωμένο σto πιο πολύτιμο και λατρεμένο πλάσμα της ζωής μας, τη μητέρα.

09052018134911_0905201810

Στο σχετικό βίντεο, που αποτίει φόρο τιμής στις γυναίκες-μητέρες που λατρεύουν  το βόλεϊ,  δείχνει την αντίδραση κάποιων ερασιτεχνών αθλητριών, όταν η προπόνησή τους διακόπτεται από την είσοδο των παιδιών τους στο γήπεδο.

FRAME1

Η έκπληξη που αισθάνονται όταν παίρνουν από τα χέρια των παιδιών τους τις μπάλες, πάνω στις οποίες το κάθε παιδί έχει γράψει το προσωπικό του μήνυμα  αγάπης, είναι συγκινητική….

FRAME2

Στόχος της νέας καμπάνιας της εταιρείας που ειδικεύεται στις μπάλες και έχει την υπογραφή της  CDR+ είναι να περάσει το μήνυμα για τη δύναμη του αθλητισμού και τη δυνατότητα να εκπληρώσει τα όνειρα μας, αλλά και τη δημιουργία ευκαιριών, ενώ παράλληλα προωθεί και την κοινωνική ένταξη.

Το Volleyplanet εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις Μανούλες και τις εύχεται να’ ναι γερές να καμαρώνουν τα βλαστάρια τους όπως έχουν ονειρευτεί!

Foto: Divulgação

Δείτε το τρυφερό βίντεο