BEACH VOLLEY

«Χτυπάει» μετάλλιο στο Ιράν ο Καραχάλιος

«Χτυπάει» μετάλλιο στο Ιράν ο Καραχάλιος

Αήττητη συνεχίζει η πολωνική ομάδα του Σπύρου Καραχάλιου στο τουρνουά  “Kish Island Open” στο χλιδάτο θέρετρο του Περσικού Κόλπου, όπου Καντόρ/Λόζιακ, μετά την 5η θέση των Φιτζάλεκ/Μπριλ στο εναρκτήριο Major της σεζόν στις ΗΠΑ, κάνουν πλέον όνειρα  για βάθρο.

Τρία στα τρία λοιπόν για την Πολωνία στο τουρνουά World Tour του Ιράν, με τον Καραχάλιο, να οδηγεί την ομάδα του από νίκη σε νίκη. Στο πρώτο σημερινό ματς των “16” Καντόρ/Λόζιακ επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-19) των Λοϊζιό/Γκοτιέ, ενώ στους προημιτελικούς ξεπέρασαν με ευκολία 2-0 (21-16, 21-7) και το εμπόδιο των Αυστραλών, Ντουραν/Σούμπερτ.

<> on February 17, 2017 in Kish Island, Iran.

Σε λίγες ώρες μάλιστα θα ξέρουν και τον αντίπαλό τους στον αυριανό ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή της αναμέτρησης Κοεκελκόρεν/Φαν Βάλε (Βέλγιο)- Στογιανόφκσι/Γιαζούρτκιν (Ρωσία), με τους Ρώσους να είναι το φαβορί. Την πρόκριση πάντως στον άλλον ημιτελικό έχουν εξασφαλίσει οι συμπατριώτες τους Λιάμιν/Κρασίλνικοφ, που περιμένουν τον αντίπαλό τους από τον γερμανικό “εμφύλιο” των Μπέκερμαν/Φλίγκεν-Σούμαν/Τόλε.

Schubert_celebrate_gynaikes

Πέρα όμως από το αγωνιστικό μέρος το φετινό τουρνουά του Ιράν θα μείνει στην ιστορία, για την άρση απαγόρευσης εισόδου στις γυναίκες σε αθλητικούς αγώνες, καθώς και τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, όπως διακρίνονται στη φωτό πίσω από τον Αυστραλό Σούμπερτ, βρέθηκαν αρεκτές ντόπιες στις κερκίδες του Sports Complex.