BEACH VOLLEY

COCO nail house tournament στην Παλλήνη

COCO nail house tournament στην Παλλήνη

To  COCO nail house BEACH VOLLEY tournament είναι ένα ακόμη καινοτόμο τουρνουά που συνδιοργανώνει το COCO nail house που εδρεύει στο Φάρο Ψυχικού και η ιδιοκτήτρια του Μαρία Γιαννακάκη μαζί με τον αθλητικό φορέας Τριανταφυλλίδης Beach Volley.

Απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες όλων των αγωνιστικών κατηγοριών και το τουρνουά  θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (μεικτό) και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (γυναικών – ανδρών) στην Παλλήνη, στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center.

COCO nail house BEACH VOLLEY tournament  –  ΠΑΛΛΗΝΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ  

 ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ bronze-silver-golden

Τεχνική σύσκεψη 12.30 μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ bronze-silver-golden

Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ 9.00 πμ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ bronze-silver-golden

Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ 14.00 μμ

 ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σύστημα ομίλων

Στα 2 σετ των 15 πόντων (κάθε σετ μετράει και βαθμός και σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν οι πόντοι), ημιτελικοί και τελικοί 2 νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και ται μπρέηκ στους 11 πόντους.

Οι πρώτοι των ομίλων θα αγωνισθούν στα ημιτελικά της golden κατηγορία, οι δεύτεροι των ομίλων θα αγωνισθούν στα ημιτελικά της silver κατηγορίας και οι δύο καλύτεροι τρίτοι των ομίλων θα αγωνισθούν στον τελικό της bronze κατηγορίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι νικητές των τουρνουά κερδίζουν μετάλλια, δίπλωμα, tshirt  και πλούσια και ποικίλα ΔΩΡΑ σε όλους τους νικητές όλων των κατηγορίων από το COCO nail house που αφορούν περιποίηση σώματος και άκρων, για άνδρες και γυναίκες. Χαλαρωτικό, αθλητικό και λεμφικό μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση κ.α

Θα αναδειχθεί MVP του τουρνουά και θα κερδίσει το έπαθλο Τριανταφυλλίδης beach volley.

Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν νερά και φρούτα.