ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δανεική στην Δεξαμενή Μεταμόρφωσης η Βογιατζόγλου

Δανεική στην Δεξαμενή Μεταμόρφωσης η Βογιατζόγλου

Στον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης με υποσχετική από τον Ηρακλή Κηφισιάς θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η Ιωάννα Βογιατζόγλου…

Η ανακοίνωση του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης

Ο Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Ιωάννας Βογιατζόγλου με υποσχετική για ένα χρόνο από την ομάδα τού Ηρακλή Κηφισιάς.

Η Ιωάννα, που είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Κορασίδων, είναι γεννημένη το 2000 και αγωνίζεται στη θέση της Ακραίας.

Καλωσορίζουμε την Ιωάννα στην οικογένεια του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, της ευχόμαστε να έχει κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της και προπάντων υγεία καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο.

Η Ιωάννα ως μέλος της εθνικής Παγκορασίδων κατέκτησε την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, ενώ σαν μέλος της Εθνικής Κορασίδων κατέκτησε επίσης την 3η θέση στο αντίστοιχο Βαλκανικό πρωτάθλημα και πέτυχε την πρόκριση στην τελική φάση των 16 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κορασίδων.

Ξεκίνησε το βόλεϊ στο Σαρωνικό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΑ και είχε βγει MVP του πρωταθλήματος εκείνη τη χρονιά (2014-2015). Αμέσως μετά μεταγράφηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς όπου το 2015-2016 στέφθηκε Πρωταθλήτρια ΕΣΠΑΑΑ κορασίδων και δευτεραθλήτρια κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του γυναικείου του Ηρακλή Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Α2 όπου βοήθησε την ομάδα της να κερδίσει την άνοδο στην Α1. Στη συνέχεια σαν Κορασίδα βοήθησε την ομάδα της να πάρει τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ και να κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Επίσης έχει διακρίσεις και στο σχολικό πρωτάθλημα, όπου με το σχολείο της (Σχολή Μωραΐτη) το 2016 κατέκτησε τη 3η Πανελλήνια θέση και το 2017 κατέκτησε τη πρώτη Πανελλήνια θέση.