ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δαρίδης: «Η ομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες»

Δαρίδης: «Η ομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες»

Χαρούμενος που η Εθνική ομάδα θα κάνει πρεμιέρα στην πόλη του, την Αλεξανδρούπολη, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Άκης Δαρίδης. Ο διεθνής λίμπερο μίλησε για την δίψα και τις δυνατότητες που έχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τόνισε πως άπαντες θέλουν να κάνουν κάτι καλό για το ελληνικό βόλεϊ.

«Όλοι νιώθουμε έτοιμοι, κάνουμε πολύ καλή προπόνηση και έχουμε δουλέψει πολύ για αυτά τα παιχνίδια. Η πρεμιέρα με το Λουξεμβούργο είναι σημαντική για εμάς και πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Ένα παιχνίδι στον Έβρο για εμάς που είμαστε από εδώ είναι μεγάλη χαρά και μακάρι όλα τα παιχνίδια στον τόπο μας. Όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο και μπορούμε να δώσουμε πολλά, όχι μόνο τώρα αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Η ομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες και ακόμα δεν τις έχουμε δείξει. Είναι ένας όμιλος που μπορούμε να προκριθούμε και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό μετά από πολλά χρόνια. Έχουμε την δυνατότητα και δουλεύουμε πάνω σε αυτό κάθε ημέρα».