Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δεύτερη ημιτελική πράξη στη Νάξο

Δεύτερη ημιτελική πράξη στη Νάξο

Στο ΔΑΚ Νάξου, ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη πράξη της ημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών (8/4, 19.30).

Ο ΠΑΟΝ έκανε το πρώτο βήμα σπάζοντας την έδρα των «πρασίνων» και χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να βρεθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά, στέλνοντας τη σε τρίτο παιχνίδι στο κλειστό του Μετς (11/4).

Προβλήματα δεν υπάρχουν στη νησιωτική ομάδα που με τον κόσμο στο πλευρό της θα τα δώσει όλα για όλα για την πρόκριση. Ο τεχνικός του Πανναξιακού, Γιώργος Ρούσης δήλωσε: «Το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο καθώς ο αντίπαλός μας σίγουρα θα αντιδράσει και θα πρέπει και εμείς να είμαστε έτοιμοι. Όσοι δεν αγωνίζονται είναι ανυπόμονοι αλλά εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή και συγκέντρωση στο παιχνίδι. Αυτό που κρίνεται άλλωστε πέρα από μια θέση στον τελικό, είναι μια τεράστια υπέρβαση για μας κάτι που δεν ισχύει για τον αντίπαλο μας».

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός με μόνη απουσία αυτή της Αλίκης Κωνσταντινίδου θέλει να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση και να ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες των ημιτελικών. Ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Δεν παρουσιάσαμε καλή εικόνα στο πρώτο ματς και χάσαμε το πλεονέκτημα. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο το να κερδίσουμε αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο αλλά δεν θα είναι ακατόρθωτο»

Σαβ 08 Απρ, 19:30 ΑΟΝ Πανναξιακός – Παναθηναϊκός ΑΟ (ΔΑΚ Νάξου)