Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δεύτερη πράξη σε Ρέντη και Πυλαία

Δεύτερη πράξη σε Ρέντη και Πυλαία

Τη Μεγάλη Πέμπτη (14/4) σε Ρέντη και Πυλαία παίζεται η δεύτερη ημιτελική πράξη των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό και τον ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα, αναζητώντας οι μεν γηπεδούχοι τη δεύτερη νίκη τους και οι φιλοξενούμενοι το μπρέικ!

Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός (17.00, Novasports-HD3)

Ο Ολυμπιακός έχοντας νικήσει τον πρώτο αγώνα με 3-0 σετ θέλει να εκμεταλευτεί την έδρα του και να κάνει το 2-0 στις νίκες ( 13/4, 17.00, Novasports-HD3, Γεωργουλέας, Μυλωνάκης).

Ο κεντρικός του Δημήτρης Σουλτανόπουλος: «Η νίκη στον πρώτο αγώνα μπορεί να φάνηκε εύκολη αλλά δεν ήταν. Όπως φάνηκε και στο πρώτο σετ ο Παμβοχαϊκός εάν έχει ευκαιρία θα την αξιοποιήσει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη μπούμε σε περιπέτειες. Στόχος είναι να κάνουμε τρεις νίκες και να πάμε με τις λιγότερες απώλειες στον τελικό».

Ο Παμβοχαϊκός θα προσπαθήσει να ρισκάρει περισσότερο στο παιχνίδι του ώστε να πιέσει την υποδοχή των «ερυθρολεύκων». Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Είναι μία δεύτερη ευκαιρία για την ομάδα μου. Θα ρισκάρουμε περισσότερο σε ορισμένα τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού ελπίζοντας πως θα πιέσουμε περισσότερο τον Ολυμπιακό. Καθοριστικό θα είναι το σερβίς ώστε να τους χαλάσουμε την ανάπτυξη. Αυτά είναι στη θεωρία, διότι ο Ολυμπιακός έχει την πολυτλεια εάν δεν πάει κάτι καλά να έχει και τον Φράγκο στον πάγκο. Ολα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Περιμένω καλύτερα ποσοστά για την ομάδα μου σε σερβίς και επίθεση».

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (13/4, 21.00, Novasports-HD1)

Μετά την πρώτη μονομαχία τους στο PAOK Sports Arena όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη Μ.Πέμπτη στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». (Novasports-HD1, Παπαδογούλας, Βασιλειάδης).

Στον ΠΑΟΚ το ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Σάσα Στάροβιτς. Ο Σέρβος έχει τραυματισμό στον αυχένα και η συμμετοχή του στον αγώνα είναι αμφίβολη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Όλοι οι παίκτες μου είναι σε άριστη κατάσταση, έχουν καλή ψυχολογία και είναι έτοιμοι για μεγάλες δοκιμασίες. Έχουμε δύο αγώνες στην έδρα μας. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα που εξασφάλισε η ομάδα με πολύ κόπο. Η έδρα σε αυτή τη φάση είναι σημαντικό αβαντάζ. Δεν θα είναι εύκολος ο στόχος μας. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και πιστεύω θα παίξει και ελεύθερα για να πάει στον τελικό. Έχει καλούς παίκτες. Γνωρίζω καλά τον διαγώνιο του και συμπατριώτη μου Γκονζάλες. Είναι πολύ καλός φίλος του υιού μου. Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει και υποσχόμαστε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».

«Οπως φάνηκε από τον πρώτο τελικό και ανεξάρτητα από το πως κρίθηκε ο αγώνας οι δύο ομάδες είναι κοντά. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, να κάνουμε λιγότερα λάθη για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύουμε στη νίκη και είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε», είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων.