ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δέυτερο MVP για Καλαντάτζε!

Δέυτερο MVP για Καλαντάτζε!

Εκπληκτική η κεντρική Άννα Καλαντάντζε, αναδείχθηκε MVP του τελικού του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων, μετά το 2014 όπου πάλι η Ελπίδα είχε κατακτήσει το τρόπαιο ενώ πριν δύο μήνες η ίδια είχε αναδειχθεί MVP στο φάιναλ φορ της ΕΠΕΣΘ, όπου η Ελπίδα είχε νικήσει στον τελικό 3-2 τον Άρη.

Καλύτερη πασαδόρος αναδείχθηκε η Κατερίνα Βλάχου του Αιγάλεω, κερδίζοντας στο… νήμα την Αθηνά Καραμούτσα της Ελπίδας, μετά και την ψηφοφορία των προπονητών των τεσσάρων φιναλίστ, καθώς και των ομοσπονδιακών τεχνικών. Επίσης από την ομάδα του Αιγάλεω η Κωνσταντίνα Αναστασιάδη πήρε το βραβείο του καλύτερου λίμπερο.

Η Βασιλική Διάλλα μαζί με το μετάλλιο της τρίτης θέσης πήρε και το βραβείο της καλύτερης μπλοκέρ της διοργάνωσης.

Το Μαρκόπουλο μπορεί να κατέκτησε την τέταρτη θέση, ωστόσο είχε δύο μεγάλες διακρίσεις, με την ανάδειξη της καλύτερης σέρβερ και καλύτερης επιθετικής με τις Ασημίνα Νικολογιάννη και Ευφροσύνη Αλεξάκου να ξεχωρίζουν στις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Άννα Καλαντάντζε: «Δεν είμαστε μόνο ομάδα, είμαστε οικογένεια»

Η Άννα Καλαντάντζε που για δεύτερη φορά αναδείχθηκε MVP σημείωσε: «Το ατομικό βραβείο βγήκε μέσα από την ομαδική προσπάθεια και δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν ήταν οι συμπαίχτριες μου, στις οποίες και το αφιερώνω. Δεν με ενδιέφερε να βγω MVP, ήθελα το κύπελλο και είμαι πολύ χαρούμενη που τα καταφέραμε.

Για τις περισσότερες είναι η τελευταία μας χρονιά στις νεάνιδες, το απολαύσαμε στο έπακρο, θέλαμε να μας μείνει αξέχαστο και έτσι θα είναι. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, ήταν μία ομορφη διοργάνωση και ταυτόχρονα δύσκολη. Η Ελπίδα δεν είναι μόνο ομάδα, είναι οικογένεια».

Aigaleo Anastasiadi libero palamas-45678

«Θα άλλαζα το βραβείο με την πρώτη θέση»

Η κορυφαία λίμπερο της διοργάνωσης Κωνσταντίνα Αναστασιάση της ομάδας του Αιγάλεω είπε: «Υπάρχει λύπη γιατί δεν βγήκαμε πρώτες ενώ πιστεύω ότι μπορούσαμε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένες, είχαμε πολύ άγχος. Θα άλλαζα το βραβείο για την πρώτη θέση. Θέλουμε να επιστρέψουμε του χρόνου, όλα μπορούν να συμβούν».

Vlaxou aigaleo-56789

Βλάχου: «Αφιερωμένο στην ομάδα»
Στην ομάδα της αφιέρωσε το βραβείο της καλύτερης πασαδόρου η Κατερίνα Βλάχου η οποία ειχε βγει κορυφαία πασέρ και στο φαιναλ φορ της ΕΣΠΕΔΑ: «Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Εμείς πετύχαμε τον στόχο μας, βρεθήκαμε στο φάιναλ-4 και το γεγονός ότι είμαστε δεύτερες στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό. Στεναχωρήθηκα που δεν καταφέραμε να βγούμε πρώτες αλλά πήρα χαρά που κατέκτησα το βραβείο της πασαδόρου, το οποίο και αφιερώνων στην ομάδα».

Αlexakou epithetikos-45678

Αλεξάκου: «Του χρόνου θα επιστρέψουμε»
Η Ευφροσύνη Αλεξάκου, κορυφαία επιθετικός του φάιναλ-4 των Νεανίδων τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Η διοργάνωση ήταν μία μεγάλη γιορτή για όσους βρέθηκαν εδώ. Δεν ήρθαμε ως το φαβορί, έχουμε την μικρότερη ηλικιακά ομάδα, το προσπαθήσαμε, το παλέψαμε αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Προχωράμε. Αρχικά θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα Κορασίδων και του χρόνου να επιστρέψουμε με τις νεάνιδες».

Nikologianni markopoulo neanides-45678

Νικολογιάννη: «Υπάρχει στεναχώρια»
Η κορυφαία σέρβερ της διοργάνωσης Ασημίνα Νικολογιάννη, ακραία του Μαρκόπουλου είπε: «Υπάρχει στεναχώρια για την τέταρτη θέση γιατί πιστεύω αξίζαμε κάτι καλύτερο. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλο το χρόνο και δυστυχώς εμφανιστήκαμε χωρίς ρυθμό, κάτι που μας κόστισε. Το βραβείο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα και για την ομάδα. Θέλουμε να βελτιωθούμε και στο μέλλον να τα πάμε ακόμα καλύτερα».