ΔΙΕΘΝΗ

«Deja vu» νίκης για «Κόκκι», ήττα για «Ράφα»

«Deja vu» νίκης για «Κόκκι», ήττα για «Ράφα»

“Βίοι αντίθετοι” για τους Έλληνες , με την Πουατιέ του Κοκκινάκη να “κλέβει”, όπως και στην Κορσική στην πρεμιέρα με Αζαξιό, τη νίκη στο τάι μπρέικ και τον Κουμεντάκη να γνωρίζει μια εντός έδρας ήττα.

Την προηγούμενη αγωνιστική,  στον “εμφύλιο” των διεθνών μας ο “Ράφα” ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη επί του φίλου του Κοκκινάκη, που όπως και στην πρεμιέρα .

Στα σαββατιάτικα παιχνίδια όμως της 28ης Οκτωβρίου η Πουατιέ του Μενέλαου Κοκκινάκη ήταν αυτή που “χαμογέλασε” στο Τουρκουά “λυγίζοντας” με 3-2 (24-26, 25-20, 25-19, 11-25, 15-7) την αντίσταση των γηπεδούχων, που όπως αποδείχθηκε οι 17 πόντοι του Ρόναλντ Χιμένεζ δεν στάθηκαν αρκετοί για τη νίκη.

Για τους φιλοξενούμενους, που θα μπορούσαν να μην είχαν χάσει βαθμό, αφού με τον “Κοκκι” (7π) βασικό σε όλο το ματς, έχασαν στα σημεία το α’ σετ και στη συνέχιεα προηγήθηκαν με 2-1 σετ, τοπ σκόρερ του αγώνα ήταν ο  Aλ Χασντάντι με 22 πόντους.

Για τους άλλους δύο πρεσβευτές μας, Ραφαήλ Κουμεντάκη και Αχιλλέα Παπαδημητρίου η χθεσινή ημέρα δεν εξελίχθηκε με το καλύτερο τρόπο. Παρουσία περίπου 800 φίλων της η Ναντ εισέπραξε ένα ισχυρό “ΟΧΙ” από την Νις στην προσπάθειά της να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί, αλλά το μόνο που κατάφερε, ήταν να πάρει το σετ της τιμής, απέναντι στην πανίσχυρη φιλοξενούμενη.

Ο Κουμεντάκης, που αγωνίστηκε ως αλλαγή σε 3 σετ είχε έναν 1 πόντο, κορυφαίος της ομάδας του με 17 πόντους ήταν ο Νοντά, ενώ ασταμάτητος με 22 πόντους ήταν ο Τουπσίι των φιλοξενούμενων.

Στην βαθμολογία όπου μετά από 3 αγωνιστικές προπορεύεται η αήττητη Μονπελιέ με 9 βαθμούς, η Πουατιέ είναι στην 6η θέση με 4 βαθμούς και στην 8η με 3β η Ναντ.