BEACH VOLLEY

Δέκατες τρίτες στη Λιουμπλιάνα οι Μαναβή/Τσοπούλου

Δέκατες τρίτες στη Λιουμπλιάνα οι Μαναβή/Τσοπούλου

“Μεθυσμένες” από την πρόσφατη συγκλονιστική κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπίτς βόλεϊ Masters στην Κρήτη, οι διεθνείς Μαναβή/Τσοπούλου έχασαν στην σαββατιάτικη πρεμιέρα των ομίλων του τουρνουά Star 1/Satellite στα… σημεία την πρόκριση στην επόμενη φάση και αρκέστηκαν έτσι στην 13η θέση τουρνουά της CEV στη Λιουμπλιάνα.

Οι φετινές “βασίλισσες” του ελληνικού μπιτς βόλεϊ, αγωνιζόμενες στον Α’ όμιλο του κυρίως ταμπλό (Νο 8) “πάτησαν” στην άμμο του με το δεξί κερδίζοντας στην πρεμιέρα των αγώνων τους το α’ σετ με 21-19, κόντρα στις Τσέχες, Μπονέροβα/Μαιξνέροβα, αλλά στη συνέχεια το Νο 1 δίδυμο της διοργάνωσης, επέβαλλε το ρυθμό του κερδίζοντας με 21-19, 15-9 τα επόμενα σετ, έφτασε στη νικηφόρα ανατροπή με 2-1 σετ.

tsopoulou_ljubliana

Μετά λοιπόν από την ήττα της πρεμιέρας η νίκη κόντρα στις Πολωνέζες (Νο 9) Τσεϊνοβα/Κλόντα ήταν… μονόδρομος για τις Θεσσαλονικιές άσους, που παρά τη σκληρή μάχη τους, γνώρισαν σε 50 λεπτά την δεύτερη σημερινή ήττα τους με 2-1 (21-19, 13-21, 15-12) σε ισάριθμα ματς του ομίλου και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση της Λιουμπλιάνα.

Πέρα από ακόμη μία διεθνή εμπειρία το κέρδος της 13ης θέσης της ελληνικής ομάδας ήταν 90 πολύτιμοι πόντοι και χρηματικό έπαθλο 100 ευρώ!