Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δεληκώστας: «Ο Τακουρίδης είναι μεγάλη απώλεια»

Δεληκώστας:  «Ο Τακουρίδης είναι μεγάλη απώλεια»

Στον τραυματισμό του Γιάννη Τακουρίδη στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, ο οποίος σημείωσε με νόημα ότι οι προπονητές και οι παίκτες είναι για να παίζουν!

 προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Ξέραμε πως ο Ηρακλής ήταν πολύ δυνατός στην έδρα του. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα όταν παίζει εδώ μέσα. Τον Ολυμπιακό τον δύσκολεψε πολύ εδώ μέσα. Ο Βαν Ντάικ είχε τροφική δηλητηρίαση για αυτό και τον άλλαξα στο 2ο σετ με τον Σωτηρίου και στο 3ο σετ με τον Ιλινκχ. Ημασταν αρκετοί καλοί στο 1ο σετ και στα τελειώματα του 3ου σετ στο μπρέικ πόιντ. Οι προπονητές είναι για να προπονούν και οι παίκτες για να παίζουν. Τίποτε άλλο. Τα άλλα δεν είναι δικά μου θέματα».

Ο Δεληκώστας σε συμπληρωματική του δήλωση για τον Γιάννη Τακουρίδης είπε: «Ηθελα να ενημερωθώ για την κατάσταση του Γιάννη. Απόψε θα κάνει μαγνητική και αύριο θα γίνει εξέταση και γνωμάτευση. Δυστυχώς η πρώτη ένδειξη είναι πως έχει ρήξη στον αχίλλειο. Δεν ξέρουμε μόνο εάν είναι ολική ή μερική ρήξη κι αν επιβεβαιωθεί αυτό θα χάσει τη σεζόν. Ο  Τακουρίδης είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι που κατά την άποψη μου ήταν από τους κορυφαίους αλλά με τον επαγγελματισμό του ήταν παράδειγμα προς όλους. Είναι μαχητής και του εύχομαι να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Ντίμα Φιλίποφ είπε: «Δεν θα αναφερθούμε στα εξωαγωνιστικά. Ξέραμε πως ο Ηρακλής είναι καλή και δυνατή ομάδα και παίζει καλά στην έδρα του. Ημασταν έτοιμοι. Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτή η διακοπή. Αν είναι νίκη μας θέλω να την αφιερώσω στον Γιάννη Τακουρίδη. Δείξαμε πως είμαστε μία οικογένεια. Κανείς δεν πρόκειται να τον προσβάλει και να ακουμπήσει κάποιον συμπαίκτη μας που είμαστε μαζί πολλά χρόνια».


Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...