CEV CUP

Δεν συνεχίζει στις «16» του Cev Cup η VFM της Κουντουρά

Δεν συνεχίζει στις «16» του Cev Cup η VFM της Κουντουρά

Με μόλις ένα σετ κερδισμένο σε δύο ματς με την ουκρανική Χιμίκ Γιούζνι η ελβετική ομάδα της Ελληνίδας πασαδόρου αποκλείστηκε από τη συνέχεια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στο β’ ματς των “32” το έργο της γηπεδούχου VFM Φρανς-Μοντάνιε το έργο της παρέας της Έλενας Κουντουρά ήταν πολύ δύσκολο μετά το 3-0 του α’ ματς στην Ουκρανία. Και από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 2-0 σετ, η ελβετική ομάδα ήλπιζε μόνο σε θαύμα. Παρ’ όλα αυτά με την πολύ καλή οργάνωση του παιχνιδιού της διεθνούς μας, οι γηπεδούχες πιέζοντας σε σερβίς, επίθεση εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους και μείωσαν σε 2-1 σετ, γεμίζοντας ελπίδα τους 350 φίλους που βρίσκονταν στην κερκίδα.

Στο τελευταίο όμως σετ η Γιούζνι, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και τελικά έφτασε στην επικράτηση με 3-1 (25-12, 25-19, 22-25, 25-20) επί των μαχητικών γηπεδούχων και στην πρόκριση στις “16” κορυφαίες ομάδες της διοργάνσωης, όπου θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Σβέριν, που απέκλεισε με 3-1 σετ τη γαλλική Λε Κανέ.

Τοπ σκόρερ του αγώνα με 17 πόντους η Στρίζακ της ελβετικής ομάδας, ενώ για τις Ουκρανές η Τσέρνιουκα σταμάτησε στους 15 πόντους.

Photo: Georges Henz / rfj.ch