A2

Διαμαρτυρία Άθλου για διαιτησία

Διαμαρτυρία Άθλου για διαιτησία

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΕΔ και την ΕΟΠΕ εξέδωσε ο Άθλος Ορεστιάδας για την εις βάρος του διαιτησία που είχε στον αγώνα της Καρδίτσας κόντρα στον τοπικό ΣΚΠΑΚ.

Οι «βυσσινί» του Έβρου διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Παπαγεωργίου καθώς όπως ισχυρίζονται όλες του οι αποφάσεις ήταν υπέρ των γηπεδούχων με αποκορύφωμα στο 4ο σετ την λάθος καταγραφή κόκκινης κάρτας στο φύλλο αγώνα που ενώ αυτή χρεώθηκε σε παίκτη των γηπεδούχων ο πόντος τελικά δόθηκε στον ΣΠΑ Καρδίτσας που ξέφυγε με 11-13.

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας αφού αναφέρει πως παρά τις  οικονομικές δυσκολίες συμμετέχει κανονικά σε έναν όμιλο με συνεχόμενες και μεγάλες μετακινήσεις (πραγματοποίησε ήδη μια αποστολή σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Αιγίνιο και έχουν προγραμματιστεί οι 3 προς την Πάτρα), ζητά από όλους ισονομία στα παιχνίδια του και να μην ισοπεδώνονται προσπάθειες και θυσίες αθλητών και παραγόντων.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...