ΔΙΕΘΝΗ

Διασκέδασε, διαφήμισε και έπαιξε η Ζάμαλεκ (φωτ.)

Διασκέδασε, διαφήμισε και έπαιξε η Ζάμαλεκ (φωτ.)

Η πρωταθλήτρια Αιγύπτου, Ζάμαλεκ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας για φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή όμως χρειάστηκε επαναπρογραμματισμός στα πλάνα της η αποστολή φαίνεται ότι απόλαυσε τις ομορφιές της Σύρου αλλά και της Αθήνας, τις οποίες και μοιράστηκε με τα εκατομμύρια φίλων της στα social media!

Η ομάδα πόσταρε στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με την αποστολή στην πανέμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων -παρόλο που δεν μπόρεσε τελικά να πραγματοποιήσει το φιλικό με το Φοίνικα Σύρου λόγω του αγωνιστικού προγράμματος-, όμως  όπως θα δείτε οι παίκτες της Ζάμαλεκ πέρασαν υπέροχα ενώ έζησαν και στιγμές από το καρναβάλι! Στη συνέχεια, η πρωταθλήτρια Αιγύπτου στην Αθήνα έδωσε ένα φιλικό με τον Παναθηναϊκό 2-2 (25-20, 22-25, 22-25, 25-23) στην Κυψέλη ενώ την Τετάρτη (16/3) αγωνίστηκε στους Ρέντη με τον Ολυμπιακό, που ήθελε ένα δυνατό κρας τεστ πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

zamalec_osfp

Η Ζάμαλεκ επικράτησε με 3-2 (25-20, 27-25, 23-25, 23-25, 14-16) σετ και ο Ρομπέρτο Πιάτσα δοκίμασε διάφορα σχήματα, δηλώνοντας στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού: «Παίξαμε έναν φιλικό αγώνα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα από την Αίγυπτο. Προσπάθησα να δώσω χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες της ομάδας μου, και να επαναφέρω σε αγωνιστικούς ρυθμούς τον Τσουκ ειδικότερα αλλά και τους Στιβαχτή – Σακόγλου. Για εμάς αυτός ο αγώνας ήταν ένα πολύ καλό τεστ, πριν τον ΠΑΟΚ αλλά και πριν το Final Four του Κυπέλλου».

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από την επίσημη σελίδα στο Facebook (Zamalek SC) της Ζάμαλεκ:

zamalec  zamalec1 zamalec2 zamalec3

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...