ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δίδυμο πύργων στην Λάρισα

Δίδυμο πύργων στην Λάρισα

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε η ΑΕ Λάρισας καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των κεντρικών Χάρη Βασιλάκου και Ισλαμάϊ Λέντιο…

Δύο σημαντικές προσθήκες στο φετινός της ρόστερ ανακοίνωσε η Λάρισα. Η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε τον 21χρονο κεντρικό Χάρη Βασιλάκο ο οποίος αγωνιζόταν στην Α2 με τον ΣΠΑ Καρδίτσας.

Ο Χάρης Βασιλάτος που προέρχεται από τις ακαδημίες του ΣΠΑΚ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν κορυφαίος κεντρικός των Θεσσαλών, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων.

Ο ύψους 1.96 κεντρικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτες της ΑΕΛ τόνισε «Εύχομαι η νέα αγωνιστική σεζόν να είναι γεμάτη επιτυχίες για την ομάδα μας και προσωπικά θα συνεισφέρω τα μέγιστα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Την ίδια ώρα η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοίνωσε και την απόκτηση του 22χρονου επίσης κεντρικού Ισλαμάι Λέντιο. Ο ύψους 1.88 κεντρικός ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα πριν από 4 χρόνια στην Αργώ Βόλου.

Από τότε ο ταλαντούχος κεντρικός αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής ομάδας του Βόλου με ανάλογες επιτυχίες παρά τα λίγα χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα. φέτος θα αποτελέσει ακόμη μία σημαντική ενίσχυση για τους «βυσσινί».