ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Οι διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης

moula-eirini-referi-89000

Τετραπλή θα είναι η ελληνική εκπροσώπηση των διαιτητών στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της εβδομάδας, καθώς ορίστηκαν να σφυρίξουν οι Ειρήνη Μουλά, Λώρα Κυριοπούλου, Ελένη Δανιηλίδου και Νίκος Φραγκάκης.

Αρχικά σήήμερα Τετάρτη 11/1 η διεθνής διαιτητής Λώρα Κυριοπούλου θα είναι 2η διαιτητής στον αγώνα Vojvodina NS Seme NOVI SAD (SRB) – C.S. Arcada GALATI (ROU) για τη φάση των 32 του CEV Cup Ανδρών.

Αύριο Πέμπτη 12/1 η διεθνής διαιτητής Ειρήνη Μουλά θα είναι 1η διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα Asterix Avo BEVEREN (BEL) – ASPTT MULHOUSE (FRA)  για τη φάση των 32 του Challenge Cup Γυναικών.

Από 13-15 Ιανουαρίου η διεθνής διαιτητής Ελένη Δανιηλίδου θα σφυρίξει αγώνες για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων, που θα γίνουν στην πόλη Nova Gorica της Σλοβενίας, με τη συμμετοχή των ομάδων Σλοβενίας, Γαλλίας, Τουρκίας, Σουηδίας.

Από 13-15 Ιανουαρίου ο διεθνής διαιτητής Νίκος Φραγκάκης θα σφυρίξει αγώνες για τον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων, που θα γίνουν στην πόλη Cos Spala της Πολωνίας, με τη συμμετοχή των ομάδων Πολωνίας, Λετονίας, Τσεχίας, Σουηδίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ