Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δικέφαλη νίκη στο Παλατάκι

Δικέφαλη νίκη στο Παλατάκι

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ επί της Βοϊβοντίνα στο PAOK Sports Arena με τους «ασπρόμαυρους» του Χόρχε Ελγκέτα να επικρατούν 3-1 των Σέρβων. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ερνάντο Γκόμεζ έμεινε μακριά από τις επιθέσεις περιοριζόμενος μόνο στο μπλοκ…

Μετά το πρώτο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό ο ΠΑΟΚ φρόντισε να πάρει τη νίκη απέναντι στους Σέρβους της Βοϊβοντίνα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αν και ακόμη «σφιγμένος» από τις σκληρές προπονήσεις  έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία με τον Χόρχε Ελγκέτα να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες του πλην του Θάνου Παπαδημητρίου ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δάκτυλο του ποδιού του.

Ένα πρόβλημα όμως που δεν είναι αρκετά σοβαρό για να τον κρατήσει μακριά από το τουρνουά της Σύρου καθώς ο έμπειρος λίμπερο θα πάρει μέρος κανονικά.

Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ο Αεξάντερ Σαφράνοβιτς ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του λιγοστού κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του PAOK Sports Arena.

Τερζής και Βάλκιερς ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, με τον Βέλγο πασαδόρο να ενσωματώνεται όλο και περισσότερο με τους νέους του συμπαίκτες προσθέτοντας στους «ασπρόμαυρους» ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Από εκεί και έπειτα ο Χόρχε Ελγκέτα για δεύτερη μέρα δοκίμασε σχήματα και ρόλους με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ελγκέτα : «Έτοιμοι όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα» 

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών τους που όπως τόνισε θα είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες. Η ομάδα είναι ακόμα σφιγμένη από την προετοιμασία, δουλεύουμε στο 100%, ενώ σήμερα το πρωί είχαμε και προπόνηση στα βάρη, καθώς ο σκοπός μας είναι να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα» τόνισε ο Αργεντίνος για να συμπληρώσει  «Δεν έπαιξε πολύ ο Βαλκίερς γιατί δεν θέλω να τον πιέσω, καθώς προέρχεται από αποθεραπεία στο γόνατο. Θα είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, γι αυτό δουλεύουμε τόσο σκληρά τώρα με διπλές προπονήσεις».