A2

Δικέφαλος και στη Ρόδο

Δικέφαλος και στη Ρόδο

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Ρόδο καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 3-0 ενώ με το 25-23 φρόντισαν να κατακτήσουν και το extra σετ που παίχθηκε…

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα είχαν την ευκαιρία να βγάλουν Νίκος Αντωνιάδης και Νίκος Μπουτσουρης στο παιχνίδι που έγινε στη Ρόδο παρουσία εκατοντάδων φίλων και των δύο ομάδων.

Η διαφορά δυναμικότητας και στόχων ήταν δεδομένη, ωστόσο οι Δωδεκανήσιοι έδειξαν αρκετά ανταγωνιστικοί κόντρα στην ΑΕΚ που στοχεύει στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Τα σετ: 22-25 (25’), 22-25 (22’), 20-25 (21’)- extra set 23-25

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μακρής Ν., Γιώτης Δ., Κάλας Π., Προδρομίδης Β., Ρουσέτος Σ., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Καβαρατζής Ι., Κοκολάκης Ε., Μαυράκης Κ., Δεληγιώργης Α., Σταυλάς Ρ.

Α.Ε.Κ. (Νίκος Μπουτσούρης): Μαντέκας Ι., Κοτσιλιάνος Γ., Ζουπάνης Ν., Μελλές Ν., Δημητούλης Μ., Ρούσσος Χ., Μιχαλόπουλος Γ., Καρακίτσος Α., Αχιλλεόπουλος Ι., Αλεξόπουλος Ι., Καρανικολάου Κ., Τριπολιτσιώτης Α.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...