DARK ROOM

Δικαίωσε τον προπονητή του και στον… έρωτα!

Δικαίωσε τον προπονητή του και στον… έρωτα!

Έπειτα από αγώνα δύο ετών για να βρει τη γυναίκα των ονείρων του ο διεθνής Γερμανός Κρίστιαν Φρομ χόρεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο στους ρυθμούς του… Ησαϊα έχοντας στο πλευρό του “νυφούλα” την επίσης διεθνή  πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μαρέν Μπρίνκερ.

Οι προσπάθειες λοιπόν που είχε ξεκινήσει το 2015 ο τότε εκλέκτορας της Γερμανίας, Βίταλ Χέινεν, είχαν ευτυχή κατάληξη. Η έντονη κινητοποίηση του Βέλγου εκλέκτορα , με αναρτήσεις σε social media, αγγελίες στον Τύπο προκειμένου να “ζευγαρώσει” τον μοναδικό παίκτη του, ανευ συντρόφου … απέφερε καρπούς έστω και μετά τη λήξη της ομοσπονδιακής του θητείας στον πάγκο των “πάντσερ”.

Εδω και λίγα 24ωρα λοιπόν, σε μια όμορφη γαμήλια τελετή το Βίλχεμσχάφεν της Κάτω Σαξωνίας, στη γενέτειρα της Μπρίνκερ,  ο 27χρονος Φρομ “πέρασε βέρες” με την 31χρονη αγαπημένη του και παρουσία φίλων και συγγενών αποχαιρέτησε και τυπικά το… club των εργένηδων.

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι το νιόπαντρο ζευγάρι, μετά τις αμφότερες μεταγραφές τους στην Τουρκία, σε Τσανάκαλε (Μπρίνκερ) και Αρκάς Σμύρνης (Φρομ) θα βλέπεται περισσότερο από παλιότερα, όπου έπαιζαν σε Σβέριν (Γερμανία) και Περούτζια, Μόντσα (Ιταλία) αντίστοιχα.