ΔΙΕΘΝΗ

Δικαίωση Παναθηναϊκού με Άλμπο

Δικαίωση Παναθηναϊκού με Άλμπο

Ο εκ των καλοκαιρινών “κλεισμένων” στόχων του Παναθηναϊκού, διεθνής Κουβανός Ντάριελ Άλμπο, ο οποίος ήταν ο μόνος που αφαίθηκε ελεύθερος από το σεξουαλικό σκάνδαλο στη Φινλανδία με τη μισή Εθνική Κούβας δεν έχει πάρει ακόμα τη σχετική άδεια από την Ομοσπονδία και την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας του για να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο.

Μόνο ανακουφισμένοι μπορεί να είναι οι ιθύνοντες και το προπονητικό τιμ των “πρασίνων” με την επιλογή τους να μη ρισκάρουν με τη μεταγραφή του Άλμπο στον αθηναϊκό σύλλογο, καθώς μεσομακροπρόθεσμα φαίνεται να δικαιώνονται για αυτήν.

Ο Κουβανός άσος που προχώρησε από μόνος του (σ.σ χωρίς να πάρει άδεια από τις αρμόδιες αρχές) στη συμφωνία και την υπογραφή συμβολαίου για να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο και την Monza -σύμφωνα με το gazzeta.it- ακόμα δεν μπορεί να βοηθήσει καθώς η Ομοσπονδία της χώρας του αλλά και η Ολυμπιακή Επιτροπή δεν έχει ακόμα προχωρήσει στη σχετική έγκριση του διεθνούς πιστοποιητικού μετεγγραφής του.

Οπότε ο Άλμπο περιμένει…

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...