DARK ROOM

Η Δικαιούλια τους «κέρδισε» όλους (φωτό)!

Η Δικαιούλια τους «κέρδισε» όλους (φωτό)!

Η αρχηγός του Μαρκόπουλου, Βιργινία Δικαιούλια ολοκλήρωσε το… ταξίδι της στο φετινό Survivor και κατάφερε όχι μόνο να φτάσει μέχρι το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης αλλά να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου για το ήθος και την αξιοπρέπεια που έβγαλε προς τα έξω.

Στο βόλεϊ λίγο πολύ όλοι γνώριζαν τον χαρακτήρα της αλλά και το πόσο καλό παιδί είναι… μετά τη μεγάλη διαδρομή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ το έμαθαν και κάποιες πολλές χιλιάδες κόσμου που το παρακολουθήσαν. Αυθόρμητη και κορίτσι του… μπαμπά δεν ήταν ποτέ ο “θηλυκός Ντάνος” ή η Δαλάκα στα αγωνίσματα αλλά ήταν μαχήτρια και ο φόβος των… αντιπάλων -όπως είχαν παραδεχτεί- στα αγωνίσματα των στόχων λόγω του βόλεϊ!

“Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλη τη στήριξη σας, ένα μακρύ αλλά όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του για εμένα, κατάφερα να ξεπεράσω τον εαυτό μου κατά πολύ και να μην τα παρατήσω,πήρα τεράστια μαθήματα ζωής μέσα από αυτό το παιχνίδι και επειδή κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή και μ’ αρέσει πάντα να εστιάζω στα θετικά, πλέον απλά ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον”, δήλωσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Δικαιούλια βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, το τηλεοπτικό κοινό την κατέταξε στην 4η θέση και με τις μετοχές της στο ζενίθ μπορεί να ονειρευτεί και να πορευτεί όπως εκείνη επιθυμεί στην καριέρα της.

Ελπίζουμε μόνο να συνεχίζει να κοσμεί με την παρουσία της τα γήπεδα της πετοσφαίρισης…

virginia_post