BETOSFAIRA

Δυνατές επιλογές

Δυνατές επιλογές

Δυνατές επιλογές θα έχουμε σήμερα και ξεχωρίσαμε τα 4 καλύτερα σημεία…

Ισπανία
Τερουέλ-Αλμερία

Τελικοί πλει οφ στην Ισπανία και πάμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος που δεν είναι άλλη από την Τερούελ. Καλή και φιλότιμη η Αλμερία αλλά κόντρα στην Τερουέλ θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Πορτογαλία
Σπόρτινγκ-Μπενφίκα

Πάλεψε πολύ σε όλη την κανονική διάρκεια η ομάδα του Αγκάμεζ για να έχει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς κόντρα στην Μπενφίκα. Μπορεί να έχασε με 3-0 στον πρώτο τελικό μέσα στην Μπενφίκα αλλά αυτό το διήμερο θα έχει δύο συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην έδρα της και περιμένω η ΣΠΌΡΤΙΝΓΚ να τα κερδίσει και τα δύο… Η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο στην Πορτογαλία και θα στηρίξω σήμερα την παρέα του Αγκάμεζ.

Τσεχία
Λίμπερετς-Μπουντεγιόβιτσε

Για τις θέσεις 3-4 παίζουν σήμερα το δεύτερο παιχνίδι της σειράς οι δύο ομάδες. Η Μπουντεγιόβιτσε κέρδισε μέσα στην έδρα της με 3-2 σετ και σήμερα πηγαίνει μέσα στην Λίμπερετς και περιμένω να έχει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα καθώς θα αγωβιστεί χωρίς 3 βασικούς παίκτες.

Βέλγιο
Μασέικ-Ροζελάρε

Θα πάμε και εδώ με την έδρα καθώς η Μασέικ έχει δείξει καλύτερα στοιχεία φέτος σαν ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της καθαρίζει εύκολα την Ροζελάρε. Πρώτο παιχνίδι για τους τελικούς των πλει οφ στο Βέλγιο και οι γηπεδούχοι περιμένω να ξεκινήσουν με το δεξί.

Πρόταση
Τερουέλ 1 (1,28)
Λίμπερετς 1 (1,50)
Σπόρτινγκ 1 (2,20)
Μασέικ 1 (1,30)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.